11. juni, 2014

Kategori:Collage

Kommentarer av

Det er nå høysesong for bryllup, store festdager og sommeravsluttninger der man skal gi noe fint i gave! Å vite hva du skal gi til hvem er ikke alltid helt enkelt, så vi har laget noen inspirasjons collager med tips til gaver i alle prisklasser. Det meste får du også kjøpt i nettbutikken vår. Ellers så kan vi anbefale å ta turen hit. Vi har 2000m2 med masse fint i alle prisklasser og variasjoner. Du finner garantert bryllupsgaver her!

bryllupsgaver tips og  ideér

UNDER 500 NOK. Fra toppen venstre til høyre: POV lysestakene fra Menu får du både som vegghengte og til bordet. Kr 249,- / Fra Holmegaard får du nå kammerstaker i serien DESIGN WITH LIGHT, kr 349,-  / Nydelige salt og pepperbøsse fra Menu kr 439,-  / Firebucket fra Menu 399,-  / I vår kjøkkenavdeling har vi MANGE serviser, hvorfor ikke gi en asjett eller to som brudeparet samler på? Her ser du Grand Cru fra Rosendal / Lexington håndklær er en favoritt å gi bort i gave, vi har stort utvalg se her / Telysholderen Stella fra Kähler gir nydelig lys i vintermørket kr 349,- / Contrast krusene fra Royel Copenhagen kommer i mange farger kr 179,- per stk. Vi har mange i vår avdeling DESIGNVERKET.

 

bryllupsgaver2

 

Gavene mellom 500 -1000 NOK! Botanica vasene fra Kähler er nydelige i både form og farge, pris variere etter str. / Hvorfor ikke «glamme» opp hagen til den som blir feiret? Tøffe hageslanger fra Garden Glory kr 998,- / Dots knagger fra Muuto kr 849,- / Vesper stake i messing fra svenske KLONG kr 550,-  / Flott vase ÄNG fra KLONG kr 1000,-  / Gi trefuglene LOVEBIRDS til det lykkelige paret, designet av Kay Bojesen kr 929,-  / Klasskrukken DESIGN WITH LIGHT kan brukes som vase, til oppbevaring eller å ha lys til fra 319-569,-  / Kubus Bowl er en flott gave fra By Lassen kr 899,-

 

 

bryllupsgaver3

GAVENE FRA kr 1000-2000: Patina lyslyktene fra KLONG  krr 1795,-  / Kubus 4 staken fra By Lassen er en ekte klassiker og en sikker vinner på gavebordet kr 1095,-  / Bunadspleddene fra Mandal Veveri er en favoritt på bryllupslistene kr 1745,-  / VIPP er også en god gave, produktene kommer i mange prisklasser .  / Vasen FANNY fra Klong, nydelig i et hjem kr 1250,-  / Fra Kähler får du de klassiske OMAGGIO vasene pris variere etter str. / Nytt sengetøy til bursdagsbarnet? Vi har superkule sengetøy  fra Dirty Linen

bryllupsgaver4

Gaver over 2000,- : skal du slå på stortromma eller dere er flere som går sammen så er det mye dere kan velge i, her er noen tips fra oss. Parasollen SHADY LACE fra  Droog har vært en hit som bruyllupspresang hos oss. Veldig romantisk, kr 2349,-  / Designerklokker er også flotte gaver, her ser du SUNBURST fra Vitra til 2960,-  /Skal det være en fargerik knagg som er et ekte design ikon? Da går du for Hang it all fra Vitra designet av Charles & Ray Eames kr 2425,. / Nydelige bord og produkter fra By Lassen er en sikker vinner  /   Vipp pedalbøttene går aldri av moten her er det mye å velge i av gaver / Hva med en Eames DSR stol? En ekte designklassiker kr 2425,-  / Bestlite lampene er også gode gaveønsker med kvalitet som tåler tidens tann / Eller hva med den flotte Y-stolen designet av Hans Wegner? Pris starter på ca 6200,-


05. juni, 2014

Kategori:Stol

Kommentarer av

Mulighetene er mange ved valg av nye spisestuestoler. Spørsmålet er jo HVA LIKER DU? Vil du ha en designklasssiker som Y-stolen fra Wegner? Mer organisk form som Pantone stolen gir deg? Eller er det viktig at stolen kan stables? Vi her på Verket Interiør har MANGE modeller i utstillingen og mange leverandører. Vi anbefaler å ta turen innom og se og ikke minst prøvesitte. Stolen skal jo være god å sitte i og den foremen/stilen som passer deg og ditt hjem. Slik at du ender opp med en spisestue som er helt perfekt og akkurat den stilen DU liker. Under har vi satt sammen litt inspirasjonsbilder fra både leverandøreren og hentet fra vår Pinterest konto som du finner her.

HER FINNER DU OVERSIKT OVER ALLE STOL MODELLENE VI HAR I UTSTILLINGEN I VÅR BUTIKK

ANT stol fra Fritz Hansen

Arne Jacobsens stolene går aldri av moten, her stolen ANT i hvit mot et mørkt interiør. Flott kontrast.

ANT stol fra Fritz Hansen

Liker du det lyse interiøret så velg både hvite vegger og stoler. Her Ant Fra Fritz Hansen designet av Arne Jacobsen.

Tiger stol fra Naver

Stoler og møbler fra danske Naver Collection gir det et ekte nordisk uttrykk i stilen. Her ser du Tiger stolen.

Mix go Match stoler fra Vitra

Har du problem å velge? Hvorfor ikke mixe og matche stoler? Skaper et unikt uttrykk! Her ser du stoler fra Vitra.

Tip Ton fra VitraTip Ton stolen fra Vitra er en stol med både funksjonalitet og sittekomfort med sin «vipp» funksjon som gir deg støre bevegelighet.

Eames plastic chair DSW

Ønsker du en mer maskulin stil så velg mørke flater i interiøret og mørke stoler. Her ser du Eames DSW i sort med trebein.

e303968b1dcb94d1f41f4039600d6e4cVil du har et nordisk lett uttrykk så gå for stilen over. Lyse flater og flotte materialer. Stolen er Eames DSW fra Vitra.


Eames plastic chair DSR

Hva med en monokrom stil? Mix mellom sort og hvit og få stilen over. Stolen er Eames DSR.

Eames DAW

For å gi interiøret kontraster mix stoler med forskjellige farger mot et ellers så nøytralt interiør, så «popper» stolene frem. Her ser du Eames DAW i flere forskjellige farger.

 

 

Y-stolen fra Carl HansenGå klassisk med den ikonsike Y-stolen designet av Hans Wegner.

About a Chair fra HAYDanske HAY har stort utvalg stoler. Her ser du ABOUT A CHAIR stolen!

catifa fra Arper

Stolen CAtifa fra Arper er en nydelig stol som tilhører en stor stolfamilie. Her er det mange varianter å velge mellom se bilde under.

Arper - Catifa stoler
7ern Arne Jacobsen - Firtz HansenMer tidløs blir det ikke. Serie 7 designet av Arne Jacobsen fra Fritz Hansen er en klassiker.

Eyes Wood Erik Jørgensen

En moderne helpolstret stol med god sittekomfort er Eyes Wood fra Erik Jørgensen.

Muuto stolerUng til sins? Hvorfor ikke velge moderne stoler fra danske Muuto. Kommer i mange type modeller og farger. Men og ute polstring.

Stolab

Stoler med et supernordisk uttrykk er stoler fra svenske STOLAB!

Carl HansenLeter du etter en stol i tre av ypperste kvalitet og håndverk så er stolene fra Carl Hansen det beste alternativet.


Pantone Chair Vitra

En stol som setter prikken over i’en i ethvert interiør er Pantone stolen fra Vitra.

Soft Shell Vitra

En god stol som er polstret og samtidig moderne i sitt utrykk er Soft Shell fra Vitra.

Stoler fra HAYHay har stort utvalg stoler her er det bare å velge og vrake.29. mai, 2014

Kategori:Stol

Kommentarer av

Her på Verket Interiør har vi mange spisestuestoler i utstilling. Så ser du etter den perfekte stolen til å matche spisebordet ditt, så ja da bør du ta turen hit. De fleste modellene kan du få i mange forskjellige varianter, velg gjerne mellom understell i metall, tre, med sving eller er kanskje meier det du er på jakt etter? Sete får man også i forskjellige materialer og farger, med og uten polstring enten i stoff eller skinn. Pris på stoler vil variere veldig etter valg av understell og sete. Det vil bli mer kostbart med f.eks understell med sving enn et med vanlig 4 bein. Med sete i plast vil være billigere enn sete i skinn. Muligheten er mange, så spør gjerne betjeningen når du tar turen innom og forklar hva du er ute etter så kan vi hjelpe. Selv om du ikke nødvendigvis ser stolen med 100% match utstilt i butikken så har vi alle materialprøver tilgjengelig hvis du f.eks var ute etter stolen i en annen farge. De fleste stoler er det bestillingstid på. Det hender vi har noe på lager av Plastic Chair designet av Eames fra Vitra og av og til About a Chair fra HAY, hvilken farge/understell varierer vi litt fra gang til gang.

Mange leter etter en litt høy spisestuestol. Da er det verdt å nevne at akkurat stolene fra Fritz Hansen som feks 7′ern, Ant og Lilly designet av Arne Jacobsen kommer med 2 alternativer på sittehøyden, smart ikke sant? :)


15. mai, 2014

Kategori:Ukens Stol

Kommentarer av

Eyes Wood er tegnet av den erfarne designduo Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen i 2011.

Stolen er med sitt organiske formspråk og naturlige materialer allerede på vei til at bli en moderne klassiker.Eyes er utført i formstøpt kaldskum med fast trekk og ben i eik. Stolen har en fantastisk sittekomfort og er fremstilt etter Erik Jørgensens ufravikelige krav til godt håndværk og kvalitet.

Du har valget mellom seks aktuelle farger i stoffet Remix samt sort lær, og med et utvalg av knapper i matchende stoffer og lær (natur eller sort), kan du sætte ditt helt personlige preg på stolen.

Nettopp nå kan du få denne stolen i enkelte varianter til en meget god pris. Opptil -24% rabatt. Stolen koster i Remix stoff 5490,- per stk og i skinn 7290,- per stykk. Tilbudet gjelder KUN i en begrenset periode. 

 Eyes wood - Erik Jørgensen Eyes wood - Erik Jørgensen Eyes wood - Erik Jørgensen Eyes wood - Erik Jørgensen Eyes wood - Erik Jørgensen Eyes wood - Erik Jørgensen Eyes wood - Erik Jørgensen Eyes wood - Erik Jørgensen Eyes wood - Erik Jørgensen


13. mai, 2014

Kategori:Kjøkkenprodukter, Velkommen til bords

Kommentarer av

I vår flotte gaveavdeling DESIGNVERKET i gågaten her på Bærums Verk finner du masse flotte gaver, tekstiler, glass og serviser. Deriblant masse fint fra danske Kähler. Vi har serviset MANO og URSULA som begge er fargerike serviser som passer perfekt til frokosten. Og min favoritt er de fargerike koppene fra MANO til kun 199,-

Danske Kähler har en lang designhistorie. Og i 2008 overtok entreprenør og arkitekt Frantz Longhi rettigheter til den nesten 175 år gamle keramikkvirksomheten, dette var starten på et moderne eventyr som muligens er de mest nyskapende på design i Skandinavia i dag. Den danske keramikk merkevaren består i dag av nesten 400 forskjellige design, fire restauranter, en flaggskipbutikk og en stor tradisjon for nordisk design og mat.

Historien om Kähler imidlertid allerede starten i 1839 , der Holstein potter Herman J. Kähler åpnet et lite keramikk i Kindhestegade Næstved  Det er ikke før hans sønn, Herman A. Kähler i 1875 , overtar verkstedet , virkelig begynner keramiske eventyr. Med produksjon av internasjonal kunst keramikk var grunnlaget lagt for en keramisk historiens største danske suksesser , som i dag er representert i utstillinger og museer over hele verden.

I dag følger Kähler keramikktradisjoner og tolker dem i et samtidsperspektiv. Utgangspunktet kan være den rene formen , funksjonen eller materialets iboende muligheter. Samlende alle Kähler design er at den er tilgjengelig i både form og farge, mens det er helt avgjørende at Kähler design for å utfordre det keramiske materialet.

Under har vi samlet noen inspirasjonsbilder. Se flere på vår Pinterest konto her.

Mano_Plates_Interior_lr Mano_New-Colour_Interior_8_lr Mano_New-Colour_Interior_5_lr Mano_New-Colour_Interior_4_lr Mano_New-Colour_Interior_2_lrUrsula_12_lr Ursula_11_lr Ursula_10_lr Ursula_9_lr Ursula_8_lr


Ursula_5_lr Ursula_3_lr Ursula_2_lr Ursula_1_lrDe flotte Omaggio vasene har vi også inne i flere farger.

Omaggio-Miniature-Interior-3_lr Omaggio-Interior-5_lr Omaggio-Granite-Grey-H375-Interior-2_lr Omaggio-Black-H375-Interior-3_lr

 

 


06. mai, 2014

Kategori:EVENTER OG INFO

Kommentarer av

Torsdag 24. april braket det løs med god stemning og kundekveld hos oss. Fokus var uterom og spreke farger. Det var lett servering, og bla loddtrekkning av 14 flotte premier. Her kommer en liten bildekavalkade av åpningen av sommerbutikken. Det var stinn brakke med over 200 stk som var innom og det var super stemning. Tusen tusen takk til alle som innom og hilse på. :) Og vi håper dere synes det var like hyggelig og gøy som vi gjorde. :D

Vi loddet også ut en Eames DSR stol fra Vitra til en verdi av 2425,- og vinneren ble Janne Buer, vi gratulerer!
Vinneren vil bli kontaktet via mail.

Vil du holde deg oppdatert på nyheter fra oss og ikke gå glipp av eventer som f.eks kundekvelder, meld deg på vårt nyhetsbrev her.
All Foto er tatt av Nina Frydenlund.

Kundekveld Verket Interiør

Velkommen skal du være :D Vi har masse sommermøbler og flotte varer i utstillingen

Kundekveld Verket Interiør

Det var stinn brakke, god stemning og mange gode tilbud! :) Kundekveld Verket Interiør

Det var også lett servering og god lemonade til de som var litt tørste og sultne.

Popcorn hos verket interiør Popcorn hos verket interiørVi hadde også popcorn maskin i butikken som viste seg å være meget populær blandt både store og små :D

Kundekveld Verket Interiør

Flere leverandører var til stede med demonstrasjoner og kunnskap. Her Elisbeth fra R8 Design, som viser frem noen supre kniver.

Kundekveld Verket Interiør

Kundekveld Verket Interiør

Førstepremien i loddtrekningen var en fluktstol fra Fiam til en verdi av 1998,-Kundekveld Verket Interiør

Vi har masse fine hagemøbler i utstillingen og på lager, se vårt sortiment til uterom her. Kundekveld Verket Interiør

Kl 20.00 delte vi ut tilsammen 14 premier til noen heldige som var innom kundekvelden!Kundekveld Verket Interiør

God stemning og masse folk! :D

Kundekveld Verket Interiør

De ansatte i dagens outfit hvitt og sommerhatt :D Kundekveld Verket Interiør - her er agent som har Garden Glory de tøffe hageslangene

Vi digger de kule hageslangene fra Garden Glory, gjør ikke du? De finner du i nettbutikken.
Kundekveld Verket Interiør

Erle hjelper en kunde med valg av Cane-line produkter. Mange muligheter på str og muduler :D

 


12. april, 2014

Kategori:Stol

Kommentarer av

Fra 1. april til 31. august så kan du mixe og matche dine Vitra favoritter. Kjøp 5 og få den 6 gratis.

Vi sponser den billigste. Stolene kommer i mange muligheter på understell, sete, med og uten polstring etc. Så her kan du virkelig finne din favoritt. Se her på de modellene som er med i kampanjen. Under ser du div inspirasjon og miljøbilder av stolene du kan velge mellom.

HAL_3

 

HAL Chaireames_3

Eames DSWeames_2 Eames DSWeames_Eames DSWEM-Table fra Vitra

Eames Plastic ArmchairEM-Table fra Vitra

Eames Plastic Chair med  Eiffel  understell DSRVitra_Rom_Iosselliani_Tag_2_2522_FB

Eames DSR i utendørsvarianten. Eames Plastic Side Chair DSW

Eeames Plastic Chair med trebein DSW og polstret sete0012508_web

Eames Plastic Chair med trebein DSW og Eiffel  understell DSREames Plastic Armchair DAX

Eames plastic side armchair DAW 
Eames Plastic Armchair DAR

 

Eames plastic side armchair DAW 
01229006 Vitra Fiction

Eames plastic side armchair DAW med polstring

Basel Chair Bistro Table

Over Basel ChairVitra_Jil

Jil ChairWalking_down_13854

HAL chair i en variant som kan stå utendørsVegetal

HAL chair i en variant som kan stå utendørs Vitra_Rom_Iosselliani_Tag_1_ 0136_web

HAL chair med trebein. tip ton cactus

Tip Ton er en fantastisk stol å sitte pga den unike tilten.18. mars, 2014

Kategori:EVENTER OG INFO, Stol

Kommentarer av

På tide å lene deg tilbake å finne roen? Men du mangler kanskje godstolen å gjøre akkurat det i? Kom innom oss og prøvesitt en rekke varianter!

Vi har så mange flotte stoler i vårt sortiment her på idylliske Bærums Verk at hvis du ikke finner en favoritt blant disse så vet ikke vi! :) Så ta turen innom oss og prøvesitt å se om du finner roen. Vi har åpent på hverdager fra kl 10-20, og lørdager 10-18. Alle stolene er bestillingsvarer, levering varierer etter leverandør. Butterfly, Lodge fra Ygg&Lyng og Acapulco stolen har vi noe på lager av.

Se alle utstillingsmodeller vi har i butikken under kategorien LENESTOL.

Under har vi samlet noen inspirasjonsbilder av noen av de flotte stolene vi har i utstilling. Bilde øverst er stolen RO fra Fritz Hansen.

Egget av Arne Jacobsen

EGGET designet av Arne Jacobsen – Fra Firtz Hansen

Svanen av Arne JacobsenSvanene designet av Arne Jacobsen – fra Fritz Hansen.

Ro fra Fritz Hansen

Ro designet av Jamie Hayon for Fritz Hansen. 

earl-highEarl High lenestol – den perfekte maskuline stolen! 

Seventy lenestol fra Jonas IhrebornSeventy Lenestol fra Jonas Ihreborn! En av våre bestselgere. Fantastisk god å sitte i! 

Cuero_Mariposa

Deilige Butterflystoler fra Cuero. En skikkelig god lesekrok får du i denne stolen.

Lamino fra Swedese Lamino fra Swedese

Lamino stolen designet i 1956 av Yngve Ekström er en ekte designklassiker.

Lodge fra Ygg& Lyng

Lodge stolen fra Ygg&Lyng passer både ute og inne året rundt! Mange bruker denne i badstuen. 

Acapulco lenestoler til både inne og utebrukAcapulco stolen er en klassiker som du får i mange farger. Perfekt både inne og ute! 

About a Lounge fra HAYFra HAY har du About A Lounge som kommer i en lav og høy variant. Flere type understell å velge mellom. 

Oculus fra Carl Hansen & Søn

OCULUS CHAIR designet av Wegner fra Carl Hansen & Søn

Wing Chair fra Carl Hansen & Søn

WING CHAIR designet av Wegner fra Carl Hansen & Søn

Shell Chair fra Carl Hansen & SønSHELL CHAIR designet av Wegner fra Carl Hansen & Søn

Ch25 fra Carl Hansen

CH25 designet fra  Carl Hansen & Søn

Gran Repos fra VitraGran Repos er en klassisk lenestol som gir deg ypperlig komfort. Fra Vitra. 18. mars, 2014

Kategori:Ukens Stol

Kommentarer av

Med sin skjellformede setet konstruksjon, definerer Softshell Chair et nivå av komfort som er først avslørt ved bruk. Du har en bevegelsesfrihet samt suveren komfort, selv i lengre perioder sitter. Glatte konturer og besnærende myk polstring over hele overflaten gi Softshell Chair sin rolig, koselig og innbydende karakter. Designet av Ronan & Erwan Bouroullec, 2008.

Vi har utstilt modellen i butikken med 4 bein, men stolen får du også med snurr understell som vist på bildene. Pris vil variere etter valg av understell og stoff.

Pris eks. Soft Shell med 4 bein i stoff MOSS kr 7410 per stk. NB! Vi tar forbehold om prisendring. 

FREM TIL 1. APRIL ER DET 5+1 KAMPANJE FRA VITRA. Miks mellom softshell, Wire Chair og Organic Chair. Kjøp 6 og få den billigste gratis. 

Softshell chair fra VItra Softshell chair fra VItra Softshell chair fra VItraSoftshell chair fra VItra


27. februar, 2014

Kategori:PRODUKTER

Kommentarer av

Nyhet i butikken og nettbutikken er den flotte oppbevaringssystemet fra By Lassen FRAME. En skisse fra 1943 av Mogens Lassen danner utgangspunktet for Frame, som er en fleksibel oppbevaringsløsning av kvadratiske bokser i kubistiske rammer. Frame kan henges direkte på veggen, kobles sammen, stables og stå fritt på gulvet. Lokket kan tas helt av eller settes på som en skapdør. Kombiner Frame til en klassisk reol, en unik skulptur eller noe helt annet. Mulighetene for individuelle kombinationer er uendelige. Frame er produsert i Danmark og skapt med sans for detaljer. Frame forener funktion, kvalitet og estetikk. Du bestemmer uttrykket.

Velg mellom fargene Eik, sortbeiset ask, lys grå og mørk grå. Og boksene kommer i 6 str.

FRAME 10: Str 10x10x10 cm  / FRAME 14: Str 7x14x14 cm  / FRAME 20: Str 10x20x20 cm
FRAME 28: Str 28x28x28 cm  / FRAME 35: 35x35x35 cm  / FRAME 42: 21x42x42 cm

Tapeten FLOW som du også ser på bildene er også en nyhet og kommer i 2 forskjellige farger. De flotte speilene VIEW og rammene ILLUSTRATE er også nye produkter i deres sortiment. Alt finner du tilgjengelig i nettbutikken her eller ta turen innom oss på Bærums Verk så kan du ta og føle på disse flotte produktene.

 

Frame_bylassen 9725301928_e66a4db789_b 9720306417_d7f94897c0_b 9723582652_926e1f0be0_b ml42 9723532102_cff0bd1063_b 9720350593_4e1dacdc77_b9720352563_7aea4a0072_b 9727803179_9d388573b3_b 9720341923_a483b7ea3e_b 9714622193_0e208839f8_b 9722071615_6f47edf0b9_b 9722070731_5f1c4eb7fb_b 9725389226_cd1114d680_b 9720251729_6b9b7337da_b06. januar, 2014

Kategori:EVENTER OG INFO

Kommentarer av

Tirsdag 7. januar starter vi salget i alle våre 4 avdelinger. Masse flotte utstillingsmøbler skal bort og du kan gjøre et kupp!  Utstillingsmøble har 20-40% rabatt. Ellers i alle butikkene våre finner du masse småvarer med opptil  -50%. Serviser, glass, puter, lamper, you name it!

SE DELER AV VÅRT STORE UTVALG UTSTILLINGSMØBLER SOM SKAL UT PÅ VÅR FACEBOOKSIDE her

I hele januar er det også kampanjetilbud på bestillinger på alle varer fra disse leverandørerene.

Kampanjetilbud fra leverandører

NAVER COLLECTION – høy kvalitet dansk design
I hele januar gir vi deg -10% på alle bestillinger fra NAVER COLLECTION. Her har du muligheten å gjøre et kupp på gode kvalitetsmøbler som vil gå i arv i generasjoner.

Naver Collection

YGG&LYNG – norsk kvalitetsdesign
15% på både spisesofaen KVELD og STUNDER, begge har vi utstilt i vår butikk. -10% på alt annet fra dem. Spisebordet VIOLA, VICTOR og VICTORIA, sofaen LYNG og sofabord VICTORIA finner du også utstilt i vår butikk. Og de flotte puffene og LODGE lenestol har vi også på lager!

Yggoglyng_aYgg & Lyng

 

SWEDESE – svenske designklassikere
-10 % på alle bestillingene. Vi har lenestolen NORM og SELECT i butikken. Bordene BREEZE, FLOWER MONO og DRUM. Den dekorative knaggen TREE og magasinopphengent RIDDLE finner du også utstilt hos oss. Alt fra leverandøren kan bestilles med 10% rabatt.

Swedese_C swedese_B

Swedese_A

 

JONAS IHREBORN - Svensk design
Gode deilige sofaer som FILIP, MARIO og LUKAS finner du i butikken vår. Også anbefaler vi lenestolen SEVENTY, den er helt fantastisk. Alt fra leverandøren kan bestilles med 10% rabatt.

ihreborn

 

KRISTENSEN:KRISTENSEN
Danske bord i heltre, her har du mange mulighet på bredde og lengde. Vi har utstilt ANACONA og PROVENCE i butikken. Alt fra leverandøren kan bestilles med 10% rabatt.

Kristensen

IDP – italiensk design
I butikken har vi lenestolen EDMUND og SABINA utstilt. Alt fra leverandøren kan bestilles med 10% rabatt.

IDP

ENGLESSON – klassisk design 
Alt fra leverandøren kan bestilles med 10% rabatt. I butikken finner du HOWARD PIKERAD sofa og puff utstilt sammen med noen flotte lenestoler.

englesson

 

BONTEMPI – Italiensk på sitt ytterste

Ser du etter en god lenestol så anbefaler vi å teste ut EVA som vi har i vår butikk, kan stables! Vi har også lenestolen CLARISSA og sidebordene KITO utstilt i butikken. Alt fra leverandøren kan bestilles med 10% rabatt.

Bontempi

 

VANNERUP – danske tremøbler
Vi har PETRA spisebord utstilt i vår butikk. Alt fra leverandøren kan bestilles med 10% rabatt.

Vannerup


11. desember, 2013

Kategori:Collage

Kommentarer av

Ikke alltid like enkelt å finne noe til mannen! Men her har vi samlet noen gode julegavetips.

Pute fra Ygg & Lyng DRÅPE kr 699,-  //  POV Lysestake til vegg fra MENU kr 249,-   //   Kortholder fra PANTONE kr 59,- kommer i mange farger  //  Gryteunderlag VAFFEL kr 198,- kommer i flere farger  //  Skohorn fra Normann Copenhagen kr  359,- //  Krakk / bord FLIP AROUND fra Menu 1799,-  // Nøkkelring fra Areaware kr 119,- Kommer i sort og hvit  // Concrete Desk Set kr 659,-  // So Hooked knagger fra Nomess fra kr  1060,-  kommer i flere farger  //  Seventy lenestol fra Ihreborn fra 9.120,- kan fåes i mange forskjellige stoffer og skinn   //  Termokopp fra Pantone kr 198,- kommer i mange farger   //  Håndklær fra Lexington fra kr 100,-  //  Picto veggur kr  495,-  //