14. oktober, 2014

Kategori:Sofa

Kommentarer av

Ihreborn starter opp på tidlig 90-tallet og har tre generasjoner med møbelsnekkere bak seg. Ihreborn holder til i Värnamo i Sverige og alle møblene er lokalt laget med fokus på kvalitet, håndverk og miljø. Blandt annet har rammen i sofaene er av svensk gran og stål rammen på lenestolen Seventy er faktisk sveiset sammen av den lokale smeden i Värnamo. Alle sofaene og ikke minst Seventy stolen har en utrolig god sittekomfort som er egnet til det norske hjem. Møblene er skreddersyd og du kan velge mellom et hav av tekstiler og farger. Ja du kan faktisk få sofen i nesten akkurat den fargen du vil ha.

I butikken vår finner du per dags dato 5 sofaer og en lenestol i utstilling. Under kommer en liten presentasjon om hver av dem.

SEVENTY lenestol
Bedre lenestol skal du lete lenge etter. De som setter seg ned kommer seg ikke opp igjen… fordi den er så god og deilig å sitte i. Pris på stolen i sort skinn som vist her er veil. 9.200 for stol og 4.600 for pall. Velger du stoff så vil prisen bli lavere. På bildet ser du også lampen GRASSHOPPER fra Gubi og teppet heter Charles fra LinieDesign str 160×230 koster kr 1650,- (kommer i flere farger). Ønsker du mer info om stolen/pris etc kontakt oss her.

seventy

 

LUKAS
Digg stor deilig sofa som du kan krype opp i , med sine dype seter og det er plass til hele familien. Stort utvalg på tekstiler. PÅ første bilde ser du sofaen sammen med sofabordet NEW YORK på bilde nr 2 med sofabordet PENTHOUSE fra Eilersen. Kubus 8 lysestake er fra Bylassen og koster kr 1799,-. Fuglen HOUSEBIRD på bordet fra Vitra kr 1685,-. Teppet heter Charles fra LinieDesign str 160×230 koster kr 1650,- (kommer i flere farger) Ønsker du mer info om stolen/pris etc kontakt oss her. 

largo_2 lucas

 

 

TALK
En moderne stilsikker sofa og lenestol. Stram i sitt utrykk, men fortsatt god å sitte i. Stort utvalg av stoffer også her. Bordene er TRAY TABLE fra HAY og koster 1229,- for det lille og 1599,- for det store. På bordet er det Kubus 4 kysestaken fra By Lassen til kr 1099,-

talk
Modulsofa FILIP
Flott fleksibel modulsofa med konfort og mange valgmuligheter på størrelse og farger. Bordet er TRAY TABLE fra HAY og koster 1.719,-. Kubus 8 lysestake er fra Bylassen og koster kr 1799,-. Lenestolen BUTTERFLY som kommer i flere skinntyper kr 8900,-. Teppet heter Charles fra LinieDesign str 160×230 koster kr 1650,- (kommer i flere farger) Ønsker du mer info om stolen/pris etc kontakt oss her. 

Filip filip2

 

LARGO
Myk god sofa som kun kommer i denne str men dog bredt utvalg på tekstiler.  Bordene er TRAY TABLE fra HAY og koster 1229,- for det lille og 1599,- for det store. Ønsker du mer info om stolen/pris etc kontakt oss her. 

Largo

 

FILIP 2 1/2 sits.
NB! Er allerede på kampanjepris med ca 30% rabatt. Det er ikke noe ytterligere rabatt på denne sofaen lørdag 18/10. Kampanjepris i akkurat denne størrelsen og stoffet LIDO TREND (du får stoffet i mange forskjellige farger). Tilbud gjelder frem til 31/12. Sofaen er romslig og myk. Fra svenske Jonas Ihreborn. 2 ½  sits maxi. Størrelse 225x96x79.  Ordinær pris: 25.780.- Nå: 18.750.- Teppe er fra Linie Design og heter Caravan, kommer i flere farger og str. Koster 140×200 2155,-

Filip_2sits

 


08. oktober, 2014

Kategori:Stol

Kommentarer av

Frem til 31/12 er det kampanjetilbud på denne stolen. Kjøp 6 og betal for 5. 

Series 7 ™ er uten tvil en ekte designklassiker. Nydelig stol i all sin enkelhet, og har blitt et tidløst ikon på scaninavisk design av et ikon for Arne Jacobsen. Samarbeidet mellom Arne Jacobsen og Fritz Hansen dateres tilbake til 1934 men det var i 1952 det store gjennombruddet kom med Ant ™. Det ble etterfulgt av Series 7 ™ i 1955. Dette skrev han og Fritz Hansen navn inn i møbelhistorien. Arne Jacobsen var svært produktiv. Både som arkitekt og som designer. På slutten av 50-tallet designet Arne Jacobsen Royal Hotel i København, og i den forbindelse designet Egg ™, Svanen ™, Svanen ™ sofa og Series 3300 ™. Arne Jacobsen ble og fortsatt er beundret for sitt arbeid og som en fremragende designer. Mens betydningen av Arne Jacobsens bygninger var mindre verdsatt, så er hans møbler og design arbeid blitt Nasjonal og internasjonal arv.

Series 7 ™ kommer i ti ulike finer: lønn, bøk, ask, kirsebær, oregon pine, alm, eik, valnøtt, mørk beiset eik eller mørk beiset eik med full klar lakk samt to utførelser: aske gullfarget lakk i alle farger . Alle stolene er laget av press støpt skiver finer. Eller full møbeltrekk er tilgjengelig i et bredt spekter av tekstiler og lær møbeltrekk.

Tilbudet gjelder ikke stolen i polstret versjon. Kun 3107 modellen. Og leveringstid cirka 5 uker. Pris for farget ask ( 9 farger) er kr 3380,- per stol. Det er 9 finér tilgjengelig kr 3937,- per stol og stolen finnes også i lakkert versjon (9 farger) til kr 4600,- per stol. Hvis du bor langt unna så kan vi sende stolene til deg mot frakt på kr 100,- per stol. Kontakt oss via request@verketinterior.no ang spørsmål/info om dette.

Model 3187 Children's chair 925 931 933 939 1629 1978 2201 2202 2205 2212 2217 2230 3120 3156

 


06. oktober, 2014

Kategori:Sofa

Kommentarer av

Mariposa sofaen utstråler en innbydende aura av romslig komfort – og likevel subtilt  takket være  balanserte proporsjoner. Sofaen har ekstraordinær komfort, på den ene siden, pga  behagelig myk polstring. På den andre, den genial justeringsmekanismen der du kan vippe til siden individuelt ryggelementene for å endre posisjoner. Designet av Edward Barber & Jay Osgerby i 2014 for Vitra. Vi har sofaen utstilt i gult! Kom innom å prøvesitt.

barber-osgerby-planophore-vitra-designboom-04 hayinstyle-vitra-mariposa-sofa-edward-barber-jay-osgerby-2014-3 vitra_mariposa_sofa_situ1 Mariposa_Planophore_Artek 401_Hexagonal Table Mariposa_Cork_Family


26. september, 2014

Kategori:Spisebord, Stol

Kommentarer av

I april i år, relanserte Fritz Hansen  Drop ™ stolen designet av Arne Jacobsen i 1958 og, på samme tid lanserte de Analog ™ bord designet av kjente spanske designeren Jaime Hayon. Begge design feirer håndverk og organiske former til tross for 50 års aldersforskjell. Og både bord og stoler finner du nå i vår utstilling.

The Drop ™ stolen ble designet av Arne Jacobsen i 1958 som en del av hans mesterverk, den legendariske Radisson Blu Royal Hotel i København. The Drop ble opprinnelig produsert sammen med Svanen ™ og Egg ™, men i et svært begrenset antall eksklusivt for hotellet. Etter mer enn 50 år i dvalemodus, er Drop nå relansert. Det er en liten stol med en stor personlighet og det er like frisk og levende som en ny design, men med en sjelden arv. Utformingen av ryggen kombinerer en varm omfavne med bevegelsesfrihet, som resulterer i en overraskende grad av komfort.

Analog ™ kommer i to størrelser og fem varianter: som en bord for 6 eller 8 personer og med bordplater i hvit laminat, eik eller valnøtt finer. Basen består av fire ben laget av heltre i utførelser svart farget eik, eik eller valnøtt. Benene er festet til bordplaten med en «trompet» i hvitt eller sort belagt aluminium. Undersiden av bordplaten er lakkert i farger som passer til trompet. Hver etappe er montert med sorte syntetiske glideknapper.

3449 3447 3421 3419 340834503454345734853486350035013518


24. september, 2014

Kategori:Sofa

Kommentarer av

SOFAMODELLER I VÅR BUTIKK

I vår butikk har vi utstilt flere flotte modellene som du gjerne komme innom å prøvesitte og ikke minst se på det store utvalget stoffer de kan leveres i. Fleste modeller er modulsofaer som gjør at du kan få akkurat den størrelsen som er perfekt hjemme hos deg. Nederst ser du en presentasjon av modellene og bilder. Men først litt om historien til Eilersen. har du noen spørsmål ang Eilersen sofaer eller «eilersen lørdagen» så send en epost til firmapost@verketinterior.no

Se alle eilersprodukter vi har  i butikken her : http://verketinterior.no/brand/eilersen/

 

HISTORIEN OM EILERSEN – KVALITET I MER ENN 100 ÅR
Det hele begynte med en hest og vogn. I 1895 startet den unge Niels Eilersen startet som en hestevogn bygger. For å lage hjulene, var han den første personen i Danmark å bruke damp for å bøye tre. Og når bilene til slutt tok over for hestevognene, begynte Eilersen lage håndlagde deler til biler og busser.

I 1934 brant fabrikken ned til grunnen, men dette markerte starten på en helt annen produksjonsprosess. Fra da av fokuserte Eilersen på å produsere polstrede møbler av høy kvalitet. Sofaene snart ble svært populære og selskapet har vært å lage jevn fremgang siden den gang.

I dag driver fjerde generasjon fabrikken og Eilersen varemerke inn i neste årtusen. Navnet i seg selv er synonymt med kvalitet og Eilersen har en fantastisk, verdensomspennende rykte for sine sofaer. Flere modeller har allerede steget i vekst til å bli rene klassikere, mens resten gi daglig nytelse i mange år.

Eilersen møbler er et resultat av stolte tradisjoner og moderne utvikling, som sådan, er etableringen av hvert møbel basert på ekte håndverk og motebevisste design. For mange mennesker en «Eilersen» er også en unik følelse av komfort … eller som de selv sier «nyt en Eilersen».

 

PLANO  ( bilde øverst er også PLANO ) 

Nå kan du sveve mens du slapper av i PLANO. Den flotte skandinaviske sofaen er lett, luftig og elegant. Er modulsofa så her kan du sette den sammen akkurat slik du vil. Pris eks på utstillingen vi har i butikken: lengde  220 cm, i stoff MISTY 26 (kat 4) pris 34.000,-

Eilersen sofa - modell PLANOEilersen sofa - modell PLANO

 

BASELINE – modulsofa

Født som klassiker. Navngitt etter sitt uttrykk. Rene linjer og ukomplisert eleganse gjør Baseline til et
opplagt utgangspunkt for innredning av enhver stue. Baseline er kvalitet, komfort og klassisk design. Pris eks på utstillingen vi har i butikken: Lengde 309 cm, i stoff Mellow 34 (Kat 3) pris 36.880,-

Eilersen sofa - Baseline Eilersen sofa - Baseline Eilersen sofa - Baseline

 

BOX – modulsofa

De ultratynne armlener fungerer som en kontrast til den slanke sofa muskuløs kropp. Box er et moderne
og komfortabelt klassiker. Pris eks på utstillingen vi har i butikken: Lengde 220, i stoff Tangart 33 (  kat 1) pris 21.245,-

Eilersen sofa - BOX Eilersen sofa - BOX

 

ZENITH

Zenith er en fusjon av våre loungsofa og den klassiske boksen sofa. En to-i-ett-modell  hvor du får det beste fra begge verdener. Flott kvalitetssofa fra danske Eilersen.

Ut 2014 er det kampanjepris på denne sofaen med ca 20% rabatt. Vår utstillingsmodell er i str 220 cm x 100 cm i London ullstoff. Kampanjepris 23.990,- ordinærpris er 30.128,- Kampanjepris gjelder kun i lengden 220 og 240 cm og i London ullstoff.


Zenith_sofa_240x100_cm_Misty_16 Zenith_240x110_cm_fabric_Flax_II_117_

TUB – modulsofa

Sammenligne Tub med en sky av dun eller en skummende krus øl. Jens Juul Eilersen har skapt en gigantisk «sofa badekar», som er en orgie av mykt skum, dun og puter. Tub er den kuleste og mykeste sofa ennå i Eilersen univers av flytere. Og kontrasten mellom den slanke, stramme ytre skallet og interiøret himmelen av skum og dun skaper dynamikk i formspråk. Som å sitte på en myk seng.

_Tub_envir_08 _Tub_sofa_300x104_cm_envir_025914 Tub_cornergroup_1_flax_128__08

BLOCK

BLOCK fra Eilersen er en sofa med god sittekomfort. Kombiner forskjellige dybder og farger etter ønske slik du ser på inspirasjonsbildene her. I utstilling så har vi kun utstilt en chaiselong del av denne modellen. Block gir mange muligheter på moduler så her står du fritt til å velge din drømmesofa. Pris vil variere utifra størrelse og hvilken kategori stoff du velger på sofaen.

_Block_sofa_1_240x100_cm,_Sand_12,_52,_22_5037 _Block_560x300_cm_multifabric_and_multicolour_6961 _Block_280x170_-_100_cm_Soft_26_6964


20. september, 2014

Kategori:Sofa

Kommentarer av

Sofamodellen EJ220 fra danske Erik Jørgensen regnes som den originale «kassesofaen». Frem til 31/12 er det kampanjepris på denne sofaen med -15% rabatt.

Modellen kommer i lengde 163cm, 185cm, 212cm med to puter og i 212cm med tre puter. Kom innom for en prøvesitt, og ta en nærmere titt på materialprøvene.

Historien om Erik Jørgensen er historien om mer enn 50 år med dansk møbeldesign. Med solide røtter i det beste av håndverk tradisjoner har utviklingen på Erik Jørgensen vært drevet av en nysgjerrig søken etter nye materialer og arkitektoniske måter å uttrykk seg. Erik Jørgensen produserer møbler for kontraktsmarkedet og private hjem likt. Blant noen av oppdragene er MoMA i New York og Operahouse i København.  → Les mer og se flere bilder


12. september, 2014

Kategori:Ukategorisert

Kommentarer av

Danske DK3 leverer de lekreste bord og vi har flere utstilt i vår butikk. Fra 15/9  t.o.m. 15/11 er det kampanjepris på Jewel bordet og DK3-3 bordet.

dk3-3 Table i vill eik 100×220 cm eller 100×240 cm. Kan leveres med 2 skjøteplater 100×50 cm og sort eller grått understell. Bestiller du i tilbudsperioden, garanterer vi levering før jul.
Eks : 100×240 cm, veil.pris kr. 33 725,- Nå: kr. 26 980,-!

Det nye JEWEL TABLE fra danske dk3! Leveres som rundt eller kvadratisk og kan forlenges. Sort, rustfritt stål eller messing understell. Bestiller du i tilbudsperioden, garanterer vi levering før jul.

Pris eks: bord Ø140 cm i vill eik, sort understell, veil. kr. 30 188,-  Nå: 23 980,-

dk3_3-Table_Oak-Soap_Stainless-Steel_Styled_4.jpg_


_Jewel-Table-square-with-BM2_oak_oil_brass_styled-with-sun jewel_round_w.extension_walnut_black_free jewel_round_walnut_black_free jewel_square_oak_oil_black_free jewel_square_oak_oil_brass_free jewel_square_w.extension2_oak_oil_black_free jewel_table_round_with_bm2_walnut_brass_styled_low jewel_table_square_with_bm2_chair_oak_oil_brass_styled_low jewel3_copy12. september, 2014

Kategori:Stol

Kommentarer av

KAMPANJEPRIS ut 2014. Kjøp 5 stoler og få den 6 gratis! 

Aluminium Chair er en av de flotteste møbler design som er gjort i det tjuende århundre. Charles og Ray Eames designet denne stolen opprinnelig  i 1958 for privat bolig av en kunstsamler i Columbus, Indiana (USA). For å lage denne stolen, forlot paret alle prinsipper på hvordan skallet på en stol skulle lages. I stedet strakk de et panel av stoff eller skinn mellom to aluminium rammer og fikk dermet et stram elastisk sete. Stolen tilpasser seg kroppen som sitter og veldig behagelig. Perfekt som kontorstol, men passer også like godt som spisestuestol.

Vi har den utstilt i Hopsak stoff uten armer. Pris er 13.500,- per stol. Stolen kommer også med armer og kan fåes i andre typer stoffer og skinn og understell. Pris vil variere ved valg av andre attributter.

Aluminium-Chair-EA-101_web Aluminium-Chair-101-14_close-up_web Aluminium-Chair-Group_Hopsak03 Isa_Neu_Office_web 8782_web Aluminium Chair EA 117, Segmented Table, Nelson Table, Tabouret Solvay_Chrom_mit_Armlehne American-Heart-Institute_3_web Aluminium Chair EA 105 - EA 106_web Aluminium Chair EA 105 - EA 106_1_web Aluminium-Chair-Group_NewColours_1 Aluminium-Group-EA-104_NewColours_3 Aluminium-Group-EA-104_NewColours_4_webvitra-aluminium-chair-charles-ray-eames-2AD006_vitra_hopsak_aluchair5_LOWAluminium-Chair-Group_NewColours_5Aluminium Chair EA 117, Segmented Table, Nelson Table, Tabouret Solvay_Chrom_mit_ArmlehneAluminium-Chair-EA-101---104_1_web


12. september, 2014

Kategori:Sofa

Kommentarer av

Zenith er en fusjon av våre loungsofa og den klassiske boksen sofa. En to-i-ett-modell  hvor du får det beste fra begge verdener. Flott kvalitetssofa fra danske Eilersen.

Ut 2014 er det kampanjepris på denne sofaen med ca 20% rabatt. Vår utstillingsmodell er i str 220 cm x 100 cm i London ullstoff. Kampanjepris 23.990,- ordinærpris er 30.128,- Kampanjepris gjelder kun i lengden 220 og 240 cm og i London ullstoff.

Zenith_sofa_240x100_cm_Misty_16_033763


20. august, 2014

Kategori:Ukategorisert

Kommentarer av

Lørdag 23. august mellom kl 11-16 inviterer vi til aktiviteter  i vår barnebutikk LILLEVERKET i samarbeid med norske Blafre. Blafre har kommet med masse spreke fargerike nyheter klart til årets skole og barnehagestart til de minste. Vi digger de fine ryggsekkene og tøffe matboksene. :) Hvilke er dine favoritter?

  • Vi har tegnekonkurranse der alle barn får lov til å fargelegge sine egen Blafredyr, og for vær tegning man fargelegger så får man en Blafre tatovering. Kult ikke sant? :)
  • Mandag trekker vi 4 vinnere utifra alle tegninger som ble tegnet på lørdagen.
    1. premie er en ryggsekk med matboks, penal og termos. 2-4. premie er matbokser. Alt fra Blafre. Vinneren blir kontaktet via tlf.
  • Hele dagen har vi -20% på alle produkter fra Blafre.

Velkommen til oss til en morsom lørdag for de minste i butikken.  Det er flere aktiviteter på Bærums Verk for de minste denne dagen, se mer info her.
blafre_tattoo_cat2blafre_tattoo_elephant2BLAFRE - Verket Interiør BLAFRE - Verket Interiør BLAFRE - Verket Interiør BLAFRE - Verket Interiør BLAFRE - Verket Interiør BLAFRE - Verket Interiør BLAFRE - Verket Interiør BLAFRE - Verket Interiør BLAFRE - Verket Interiør BLAFRE - Verket Interiør BLAFRE - Verket Interiør BLAFRE - Verket Interiør BLAFRE - Verket Interiør BLAFRE - Verket Interiør BLAFRE - Verket Interiør BLAFRE - Verket Interiør


06. august, 2014

Kategori:Til barnerommet

Kommentarer av

Visste du at vi har en superfin barneavdeling som heter LILLEVERKET? Den ligger 2 plan over vår hovedadeling Verket Interiør og har masse flott gaver og interiør til barnerommet. Passer alderen 0-12 år.

Ser du etter kvalitetsmøbler til barnerommet så har vi flere alternativer. Bla danske OLIVER FURNITURE som har et bredt utvalg av produktert til både de aller minste som stellebord og krybbe til tøffe køyesenger til de som er litt større :) Liker du stilen deres så har de også produkter for resten av hjemmet som spisebord, vitrineskap etc. Men dette er ikke produkter vi har utstilt, men selvfølgelig kan alt bestilles hvis du ønsker :) I utstillingen hos oss finner du disse produktene her.

En annen leverandør er GRINDBERG som vi bla har en tøff køyeseng i vår utstilling.

Under ser du et lite utvalg av deres produkter som kan bestilles.

021218_loft_bed 2_a2 091536_plate_rack 021133_benchstorage 021113_bench_bars_white1 041418_wood_cot_oak_pos_1 041401_wood_junior_bed_oak2 041403_wood_bed_oak 041405_wood_day_bed_oak 041407_wood_low_loftbed_oak 041409_wood_loft_bed_oak_b11 041411_wood_bunkbed_ladder_end_oakI butikken har vi også utstilt seng fra Grindeberg Trevare som er norske møbler. Under ser du noen inspirasjonsbilder fra dem. :)

grindeberg trevare - barnemøbler grindeberg trevare - barnemøbler grindeberg trevare - barnemøbler grindeberg trevare - barnemøbler

 


01. august, 2014

Kategori:EVENTER OG INFO

Kommentarer av

Salget har startet i butikken! En rekke flotte utstillingsmøbler skal bort og du kan gjøre et kupp!  Utstillingsmøbler har 20-50% rabatt. Oversikt over dette finner du her på vår Finn.no profil. Ellers i alle butikkene våre finner du masse småvarer med opptil  -50%. Serviser, glass, puter, lamper, you name it!

I hele august er det også kampanjetilbud på bestillinger på alle varer fra disse leverandørerene.

YGG&LYNG – norsk kvalitetsdesign
Det er minst 10% på alle varer fra Ygg&Lyng.  Viken spisebord, Viola og Hvile sofa er det alt -15% rabatt på. Alt kan bestilles fra leverandøren selv om vi evt ikke har produktet utstilt. Her er oversikt over hva vi har i utstilling.

Yggoglyng_aYgg & Lyng

JONAS IHREBORN – Svensk design
Gode deilige sofaer som FILIP, MARIO og LUKAS finner du i butikken vår. Også anbefaler vi lenestolen SEVENTY, den er helt fantastisk. Alt fra leverandøren kan bestilles med 15% rabatt. Her ser du hvilke møbler vi  har i utstillingen.

ihreborn

 

KRISTENSEN:KRISTENSEN
Danske bord i heltre, her har du mange mulighet på bredde og lengde. Vi har utstilt ANACONA og PROVENCE i butikken. Alt fra leverandøren kan bestilles med 10% rabatt.

Kristensen

IDP – italiensk design
Alt fra leverandøren kan bestilles med 10% rabatt.

IDP

BONTEMPI – Italiensk på sitt ytterste

Ser du etter en god lenestol så anbefaler vi å teste ut EVA som vi har i vår butikk, kan stables! Alt fra leverandøren kan bestilles med 10% rabatt.

Bontempi

 

VANNERUP – danske tremøbler
Vi har flere produkter i utstilling, se utvalget her. Alt fra leverandøren kan bestilles med 10% rabatt.

Vannerup