Velkommen til vår nye nettside med bilder av alle ansatte på Verket Interiør.

Velkommen til vår nye nettside og nettbutikk

Informasjon

Hei alle sammen, da har vi Verket jentene endelig gleden av å lansere ny nettside, nettbutikk og blogg! Hipp hurra for det! Vi har tatt steget opp i den digitale hverdagen og håper vi både kan inspirere til et vakkert hjem, informere om gode tilbud og lære dere litt om historien bak kjente designikoner som vi har her i butikken. Vi har mange møbelleverandører og det har vi laget en egen oversikt over (se her). Vi kan bestille det meste hvis du er på utkikk etter et spesifikt bord, stol eller sofa. Vi er her for å hjelpe. I denne digitale hverdagen er vi nå aktiv på Facebook, Pinterest og Instagram. Her er det bare å følge i de kanaler som måtte passe deg best.

Nettsiden

Viste du at Verket Interiør i sin helhet består av 4 butikker som alle ligger på Handelstedet Bærums Verk? Tilsammen så kan vi påstå at du «nesten» kan få tak i alt du trenger til hjemmet hos oss. Selve Verket Interiør er der det alltid har vært, i sine flotte industrielle lokaler. Så har vi en veldig unik barnebutikk Lilleverket som ligger 2 etasjer over. Og ved siden av den har vi vår kjøkkenavdelig, Kjøkkenverket. Ute i den utolige koselige Verksgaten med alle trehusen har vi en butikk som heter Håndverket. Her har vi fokus på kjente norske og skandinaviske merker og her finner du mange flotte gaveartikler fra merker som Iittala, Royal Copenhagen, Marimekko, Wik & Walsøe, Skaugum, Georg Jensen, Kähler og Höganes.

Nettbutikken

Nettbutikken er et lite vindu inn til oss for å vise dere noe av alt vi har her i vår unike butikk. På over 2000m2 så er det mange puter, lysestaker, baderomstilbehør og vaser å velge mellom. Her kommer vi til å ha produkter fra alle 4 butikkene. Klikk på linkene her for å se hva du kan finne på Verket Interiør, Håndverket, Lilleverket og Kjøkkenverket. Vi kommer til å jobbe kontinuerlig med å legge ut ting i nettbutikken. Her er det bare å følge med de nærmeste dagene og ukene. Her kommer det masse! Kanskje du skal ta julehandelen hos oss? Vi kommer aldri til å legge ut alt, bare spesifike produkter vi har mange av og på lager. Noe Verket Interiør er best på er møbler som bord, stoler og sofa. Dette er desverre ting vi ikke kommer til å legge ut. Det har med lang leveringstid og mange forskjellige materialer du kan velge mellom. Og slike ting ser man faktisk best i «real life» og vi anbefaler deg dermed å ta turen opp hit!

Blogg

Bloggen blir et rom for inspirasjon, fine collager og gode tilbud. Så følg med her hvis dere ikke vil gå glipp av gode kampanjer og kundekvelder. Og husk, vi blir veldig glad for kommentarer og innspill. 🙂

Ris og Ros

Det er alltid ting som kan forbedres, er det informasjon dere trenger, ting dere synes er kjempe bra, ting som er mindre bra, tekniske feil som oppstår etc, så tar vi mer enn gjerne imot både ris og ros. Som dere kan sende til [email protected]  Vi ser frem til å videreutvikle siden og tilpasse den etter deres ønsker og behov.

Vi håper dere liker hva dere ser! 🙂
Hilsen oss Verket jentene