Hagemøbler fra norske Sundays Design i sort pulverlakkert aluminium med puter i oransje og lys grå stående på en terrasse.

Sundays Design – hagemøbler med 100% norsk design

Norsk Design, Uterom / hagemøbler

Skal du kjøpe nye hagemøbler i år og leter etter noe tidløst med god kvalitet, ja da behøver du ikke lete lengre. Sundays Design tilbyr 100% kortreist norsk design. Bedriften ligger på sørlandet og her blir alt designet og produsert. De har egentlig bakgrunn i produsere puter og møbler til båter. Med andre ord disse vet hva de driver med og hva god kvalitet vil si.

Er flere enn oss her på Verket Interiør som er begeistret over disse produktene. Det norske konsulatet i New York har innredet hele sin takterrasse med bare møbler fra Sundays Design. Det liker vi og bra ser det også ut 🙂 Og hotellet Scandic Vulcan rett ved Mathallen i Oslo har også innredet sitt uterom med disse produktene.

Møblene er produsert i aluminium som gjør produktene lette og designet er tidløst.  Men det er putene som jeg synes gjør alt.  Rammen på sofagruppen er designet med en skråvinkel som leder vannet bort. Det er runde hull under putene i aluminiumen slik at vannet renner ut. Putene er laget av beste kvalitet med vanntette stoffer laget for utebruk (Duo og Sunbrella). Og de tåler fint å stå ute mens sommer regnet laver ned.

Rammen kan stå ute hele året rundt uten problem. Men vi vil anbefale å ta inn putene når graderstokken viser minus grader.

At det er kortreist gjør også at levringstiden er kort, 2-3 uker på basis varene. Dvs Frame serien med ramme i fargene sort og hvit. Da kan du nesten få dem med en gang å nyte så lenge den norske sommeren varer. Du kan hvis du betaler ekstra få aluminiums rammen i akkurat den fargen du vil men da blir leveringstiden litt lengre.

Vi selger Sundays i nettbutikken og det er mulig å få dem fraktet til både fjord og fjell der du måtte bo.

Miljøbilde av Frame Tray fra Sundays Design i tre foskjellige farger.

Frame spisebord og benk å serveringsbrett i mange farger.

Core loungegruppe fra Sundays Design. I grønn med hvite puter.Sittegruppen CORE er rett og slett lekker!

 

Sundays møbler på det norske konsulatet i New York.

Det norske konsultatet i New York har skjønt det! De går for 100% norsk kvalitets design fra Sundays!