Miljøbilde av sofabord i tre fra Ygg & Lyng.

Nydelige spisebord og sofabord fra norske Ygg&Lyng

Sofabord, Spisebord

Ygg&Lyng er et norsk merke som leverer de lekreste møblene. Bordene er i heltre eik i hele staver kommer i flere  forskjellige str og overflate behandlinger som oljet / hvitoljet / wengebeiset / gråoljet & vokset. Da kan du finne akkurat det bordet som passer perfekt i hjemmet ditt!

Her ser du noen miljøbilder av de forskjellige bordene.Varg spisebord fra Ygg&LyngSofabord Viola fra Ygg&Lyng Spisebord victoria fra Ygg&Lyng Spisebord victoria fra Ygg&Lyng Sofabord Varg fra Ygg&Lyng Sofabord Stubbe fra Ygg&Lyng Sofabord Victoria fra Ygg&Lyng Spisebord Victor fra Ygg&Lyng Spisebord victoria fra Ygg&Lyng Spisebord victoria fra Ygg&Lyng Spisebord Viola fra Ygg&Lyng Spisebord Viola fra Ygg&Lyng Spisebord Sildre fra Ygg&Lyng Spisebord Varg fra Ygg&Lyng Spisebord Varg fra Ygg&Lyng