Bilde av julepyntet butikk, verket Interiør.

Åpning av årets julebutikk 2013 og kundekveld

Arrangement, Jul

Torsdag 7. november braket det løs i våre lokaler og vi hadde den offisielle åpningen av årets julebutikk med kundekveld. Det var stinn brakke og vi takker dere alle som tok turen til vår flotte butikk. Var så hyggelig å ha dere alle her. Det var 300 forhåndspåmeldte og som annonsert hadde vi bare 150 goodiebags til de første fremmøtte forhåndspåmeldte. Og de gikk unna FORT! Håper dere koste dere like mye som alle vi gjorde.

På vår barenavdeling LILLEVERKET så hadde vi besøk av gutta bak Ugly Children’s Clothing som pratet om de tøffe barneklærne de lager. Tusen takk til dem som stilte opp!

Vi regner med at dette blir nok en tradisjon at vi ringer inn julen på denne måten så dere får holde dere oppdatert via nyhetsbrev slik at dere ikke går glipp av noen slike eventer!

Her er et lite utvalg bilder fra butikken før åpningstid og under selve kvelden. Har du noen spørsmål om noen produkter du ser på bildene så kan du kontakte oss på netshop@verketinterior.no – juleprodukter vil bli lagt ut fortløpende i nettbutikken her. Men utvalget er bare en liten brøkdel av det du finner i selve butikken vår.

Bærums Verk er kjent for strålende julestemning og julemarked i november/desember. Det er langåpent torsdag 14/11 (med masse timestilbud i alle butikkene ) og julegateåpning og tenning av julegrana er lørdag 30. november. Anbefales på det sterkeste å ta en tur hit da.

 

Jul på Verket Interiør - By lassen Jul på Verket Interiør Jul på Verket Interiør - kundekveld og utdeling av goodiebags! Jul på Verket Interiør - kundekveld og premieutdeling! Det var folksomt!

 

Det var utlodning av 11 flotte premier kl 20.00 og det var mange håpfulle i butikken som håpet og vinne! Det ble trukket ut 11 heldige vinnere! Hurra for dem! 😀
Jul på Verket Interiør Jul på Verket Interiør Jul på Verket Interiør - kundekveld og premieutdeling! Det var folksomt!Vi hadde utlodning av 11 flotte premier. Bla sengetøy fra HAY, lykt fra Holmegaard, produkter fra Rosendahl, mat fra Nicolas Vahé ++ dette var en av de heldige vinnerne!

Jul på Verket Interiør Jul på Verket InteriørJul på Verket InteriørJul på Verket InteriørJul på Verket InteriørJul på Verket Interiør

Jul på Verket Interiør Jul på Verket Interiør Jul på Verket Interiør - Vi har masse produkter fra MUUTO Jul på Verket Interiør - Vi har masse produkter fra HAY Jul på Verket Interiør Jul på Verket Interiør - Delphi sofa fra Erik Jørgensen Jul på Verket Interiør - kobber Jul på Verket Interiør - kobber Jul på Verket Interiør - advent

LILLEVERKET

Under ser dere bilder fra vår barnebutikk LILLEVERKET som ligger 2 plan over VERKT INTERIØR. Masse fint interiør og leker til de minste. Ikke fått så mye juleting ut ennå, men det er ikke mangel på julegaver der!

Jul på Verket Interiør - avdeling LILLEVERKET vår barnebutikk UGLY CC var på besøk

En av gutta bak Ugly Children’s Clothing var tilstede og fortalte litt om deres fine produkter.  Flott barnetøy i deilig ull og bomull! Superfine gaver året rundt! Og klærne var populære blandt kundene! 😀

Jul på Verket Interiør - avdeling LILLEVERKET vår barnebutikk Jul på Verket Interiør - avdeling LILLEVERKET vår barnebutikk Jul på Verket Interiør - avdeling LILLEVERKET vår barnebutikk Jul på Verket Interiør - avdeling LILLEVERKET vår barnebutikk Jul på Verket Interiør - avdeling LILLEVERKET vår barnebutikk Jul på Verket Interiør - avdeling LILLEVERKET vår barnebutikk

KJØKKENVERKET

Vi har også en egen avdelig dedikert til kjøkkenet 2 plan over VEREKET INTERIØR. Her finner du masse serviser, og ikke minst mange inspirerende julegaver.

jul_verketinterior_nicolas_vaheVi har stor utvalg av Nicolas Vahè i butikken, så det var noen smaksprøver også! Super god mat som er etter min mening noe av den fineste gaven du kan gi bort! perfekt vertinnegave!

Jul på Verket Interiør - KJØKKENVERKET Jul på Verket Interiør - avdeling kjøkkenverket Jul på Verket Interiør - avdeling kjøkkenverket Jul på Verket Interiør - avdeling kjøkkenverket