Bilde av en julepresang med henvisning til årets julekalender.

Årets julekalender – gode tilbud hver dag!

Informasjon, Jul

Julekalender tilbud verket interiørjulekalenderJulekalender VERKET INTERIØR uke 2Julekalender Verket Interiør - uke 1I årets julekalender så gir vi deg mulighet å gjøre noen riktig gode kupp i butikken vår i løpet av desember. Her ser dere første ukes tilbud. Tilbudene gjelder så langt lageret rekker. De neste 6 dagers tilbud legger vi ut torsdag 5. desember så her er det bare å følge med.

Søndag 1. desember er det bare vår avdeling DESIGNVERKET som har åpent. Bærums Verk er den ultimate destinasjonen for å få julestemning. Men flotte pyntete hus og gater,  julemarked, Bondens Marked og masse aktiviteter for store og små i helgene er dette et MUST VISIT sted i løpet av desember. Håper du tar turen innom 🙂 Vi gleder oss til å se deg. For full oversikt over julens aktiviteter på Bærums Verk se her. Og årets julemagasin kan du lese her.

Husk det er åpning av årets julegate lørdag 30. november. Fantastisk event for hele familien.

Åpningstider desember:
Handelshuset: Man-Fre kl. 10-20 / Lørdag 10-18 / Søndager (de 3 siste i desember) kl. 14-18
Verksgaten (her ligger Designverket) : Man-Lør kl 10-18 / Søndag (alle søndage) kl. 12-18.

Hvis dere er sulten så anbefaler vi julelunsj på hyggelige VERTSHUSET, som er en del av Historiske Hoteller og Spisesteder.