Julgavetips fra Verket Interiør til han.

La deg inspirere – Julegavetips til han

Collage

Ikke alltid like enkelt å finne noe til mannen! Men her har vi samlet noen gode julegavetips.

Pute fra Ygg & Lyng DRÅPE kr 699,–  //  POV Lysestake til vegg fra MENU kr 249,-   //   Kortholder fra PANTONE kr 59,- kommer i mange farger  //  Gryteunderlag VAFFEL kr 198,- kommer i flere farger  //  Skohorn fra Normann Copenhagen kr  359,- //  Krakk / bord FLIP AROUND fra Menu 1799,-  // Nøkkelring fra Areaware kr 119,- Kommer i sort og hvit  // Concrete Desk Set kr 659,-  // So Hooked knagger fra Nomess fra kr  1060,-  kommer i flere farger  //  Seventy lenestol fra Ihreborn fra 9.120,- kan fåes i mange forskjellige stoffer og skinn   //  Termokopp fra Pantone kr 198,- kommer i mange farger   //  Håndklær fra Lexington fra kr 100,-  //  Picto veggur kr  495,-  //