Miljøbilde av lenestolen RO fra Fritz Hansen i forskjellige farger.

Ukens stol – RO designet av Jamie Hayon for Fritz Hansen

Ukens Stol

Ro™ er meget mer enn en lenestol. Det er plass til 1½-persons, som betyr at man kan slappe av i mange forskjellige sittestillinger. Det er plass til, at man kan ha avisen, datamaskinen eller barn ved sin side og dermed skape et rom i rommet til nytelse og refleksjon. Navnet Ro™ er valgt, fordi det reflektere stolens essens i to bogstaver og samtidig avspeiler enkelheten i den nordiske tilnærmingen til estetikk.

Designet av den prisbelønte designeren Jamie Hayon i 2013, kommer dette til å bli en tidløs designklassiker.  Med sin organiske form vil den sette prikken over i’en i et hjem! Kommer i flere forskjellige deilige farger.

Stolen finner du utstilt i vår butikk i en sprek lillafarge.

Størrelser.  H. 113 cm – D. 80 cm –  L. 80 cm / Sittehøyde. 43 cm

RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen 3311 RO lenestol av Jaime Hayon fra Fritz Hansen