Miljøbilde av et dekket frokostbord med porselen i rosa og hvite toner fra Kähler.

Velkommen til bords med Kähler

Kjøkken, Velkommen til bords

I vår flotte gaveavdeling DESIGNVERKET i gågaten her på Bærums Verk finner du masse flotte gaver, tekstiler, glass og serviser. Deriblant masse fint fra danske Kähler. Vi har serviset MANO og URSULA som begge er fargerike serviser som passer perfekt til frokosten. Og min favoritt er de fargerike koppene fra MANO til kun 199,-

Danske Kähler har en lang designhistorie. Og i 2008 overtok entreprenør og arkitekt Frantz Longhi rettigheter til den nesten 175 år gamle keramikkvirksomheten, dette var starten på et moderne eventyr som muligens er de mest nyskapende på design i Skandinavia i dag. Den danske keramikk merkevaren består i dag av nesten 400 forskjellige design, fire restauranter, en flaggskipbutikk og en stor tradisjon for nordisk design og mat.

Historien om Kähler imidlertid allerede starten i 1839 , der Holstein potter Herman J. Kähler åpnet et lite keramikk i Kindhestegade Næstved  Det er ikke før hans sønn, Herman A. Kähler i 1875 , overtar verkstedet , virkelig begynner keramiske eventyr. Med produksjon av internasjonal kunst keramikk var grunnlaget lagt for en keramisk historiens største danske suksesser , som i dag er representert i utstillinger og museer over hele verden.

I dag følger Kähler keramikktradisjoner og tolker dem i et samtidsperspektiv. Utgangspunktet kan være den rene formen , funksjonen eller materialets iboende muligheter. Samlende alle Kähler design er at den er tilgjengelig i både form og farge, mens det er helt avgjørende at Kähler design for å utfordre det keramiske materialet.

Under har vi samlet noen inspirasjonsbilder. Se flere på vår Pinterest konto her.

Mano_Plates_Interior_lr Mano_New-Colour_Interior_8_lr Mano_New-Colour_Interior_5_lr Mano_New-Colour_Interior_4_lr Mano_New-Colour_Interior_2_lrUrsula_12_lr Ursula_11_lr Ursula_10_lr Ursula_9_lr Ursula_8_lr


Ursula_5_lr Ursula_3_lr Ursula_2_lr Ursula_1_lrDe flotte Omaggio vasene har vi også inne i flere farger.

Omaggio-Miniature-Interior-3_lr Omaggio-Interior-5_lr Omaggio-Granite-Grey-H375-Interior-2_lr Omaggio-Black-H375-Interior-3_lr