Miljøbilde av lenestolen Grand Repos fra Vitra i beige med krakk.

Ukens stol – Repos og Grand Repos fra Vitra

Spisestoler, Ukens Stol

Grand Repos og Repos står i tradisjonen til den klassiske lounge stolen, men har utviklet dette konseptet videre for å nå et nytt nivå. Med sin generøse padding og kontinuerlig justerbare sittestillinger, oppfyller disse stolene nesten alle krav med hensyn til behagelig, avslappende sitteplasser.

Den italienske designeren og arkitekten Antonio Citterio vet å kombinere tidløs eleganse med uovertruffen komfort. Han har jobbet med Vitra regelmessig for rundt 25 år, og i løpet av denne tiden har skapt en rekke utførelser – inkludert flere banebrytende kontorstoler. Etter mange års erfaring i å skape dynamisk og sunn sitteplasser, har han nå brukt sin kompetanse til private boliger, blant Grand Repos som sin premiere stykke.

Takket være sin biomekaniske utvalg av bevegelse, Grand Repos og Repos tilpasse seg alle sitteplasser stillinger – fra en leser til en tilbakelent stilling. Vinkelen på sete og rygg endres synkront og den usynlige mekanisme integrert i stolen kan låses i alle posisjoner. De brede armlener og kroppen-formet ryggstøtte i korsryggen sonen sikre hyggelig sitter. Og i tillegg tilgjengelige klassisk osmansk eller polstrede fotbrett som samsvarer med de svingbare stoler gir for optimal avslapning i en tilbakelent stilling

Grand Repos er med ørelappene og Repos uten. I tillegg har du mulighet å få en matchende fotskammel også i samme stil. Du an også få en liten benk i samme serie. Stolen får du i mange stoffer og skinntyper så her er det få begrensninger. Størrelsen på REPOS er H. 109,5 cm – D. 81 cm –  L. 74 cm / Sittehøyde. 41 cm

Har du noen spørsmål ang stolen, pris, str etc kontakt butikken på [email protected]

Repos-&-Ottomann-with-Eluis_D Grand-Repos fra Vitra Grand-Repos-&-Ottoman fra Vitra Grand Repos & repos fra VitraGrand Repos & repos fra VitraGrand Repos & repos fra Vitra