Miljøbilde av en uteplass på Holmenkollens tak.

En natt i toppen av Holmenkollen

Norsk Design

Nå har du muligheten til en «once in a lifetime» opplevelse og det er å sove en natt i toppen av Holmenkollen! Du har kanskje sett flere medier skrive om det allerede som VG og Bo Bedre. Airbnb og Skiforeningen har nå gått sammen og gjort det mulig for DEG og en venn å sove i toppen, helt gratis! Enten 26-27 mars eller  27-28 mars. Og det eneste du må gjøre er å skrive inn her, og fortelle med max 100 ord hvorfor akkurat DU skal få lov til å bo der. Frist for å delta i konkurransen er 16. mars. Det vil være flere aktiviteter for de heldige vinnerne og de vil bla få servert en meget god middag.

Og det har seg slik at vår egen markedsansvarlig Melissa Hegge er personen bak selve planleggingen og innredningen av rommet. (Og ja det er også jeg som skriver dette innlegget). Jeg var også heldig å ha med verdens beste assistent kvelden vi rigget opp og det var selveste Nina Holst aka Stylizimo. Takker og bukker for hjelpen Nina! Rommet består kun av møbler og tilbehør som er norsk design. En del får du tak i her på Verket Interiør, men overhode ikke alt. Noen møbler er også prototyper. Så dette er en helt unik mulighet å få tilbringe en natt i ett av Norges mest kjente bygg og omringet av det jeg mener er morgendagens nye norske designikoner. Er du interessert i norsk design så anbefales det å sjekke ut denne siden her KLUBBEN! Det skapes så mye nye flotte møbler og produkter av dagens norske designere at jeg synes det er på sin plass og gå igjennom hva som er presentert i leiligheten. So here we go!

Takterrassen! Hvem kunne ikke tenke seg en denne 360 graders utsikten å våkne opp til eller se sola gå ned! Her finner du utemøbler fra  SUNDAYS DESIGN, puffen BJØRK og Furu fra Ygg&Lyng og lekre ullpledd fra Røros Tweed. Pledde til venstre er designet av Kristine Bjaadal  og teppet heter VERDI som du får kjøpt på Norway Design. Teppet til høyre er designet av Scandinavian Surface og heter FROST.

A night at Holmenkollen - norsk design 2576_NightAt_Holmenkollen_3_RGB

INNGANGEN 

Ta med skiene opp og er du sertifisert som hopper så kan du faktisk få lov til å hoppe ut med ski på beina. Hvis ikke så har du også mulighet til å forlate dette unike hotellrommet i zip line (for de som ikke har høydeskrekk). Ved entrén finner du SADDLE Chair fra Slåke, designet av kollektivet Angell, Wyller og Aarseth (Christoffer Angell, Øyvind Wyller og Simen Aarseth). Bordet ved siden av er en prototype av Angell og Wyller som heter TURBO. På bordet står nyheten Cloche lamp som enda ikke er i salg fra Wrong for Hay. Lampen er designet av Lars Beller Fjetland. I stolen er fineste Bunadspleddet Vest-Agder fra Mandal Veveri. Stumtjeneren STACK er designet av flinke Sara Polmar for Bolia. Den store lampen til venstre heter NOD, prototype fra Morten&Jonas som virkelig fortjener å komme i produksjon. Helt til høyre så ser du så vidt krakken BOW fra Strek Collective som jeg i denne anledningen har brukt som nattbord. Og der finner du også lampen LEIMU designet av Magnus Pettersen for Iittala.

Alle tekstilene som er brukt for å gi farge, tekstur og en bedre akustikk er fra selveste Gubrandsdalen Uldvarefabrik, som er en fjerde generasjons fabrikk som lager noen helt fantastiske tekstiler.

NightAt_Holmenkollen - norsk design

 

SENGEN! Her vil du uten tvil sove godt! Tenkt deg å våkne opp til denne utsikten! Sengetøyet er selvsagt fra Høie og er lintøyet ANE. På sengen er det et annet teppe fra Mandal veveri, bunadspleddet FUSA, som personlig er min fargefavoritt av dem alle! Krakken til høyre er SOL fra LK Hjelle, designet av Andreas Engesvik. Denne får du i flere farger og jeg var så heldig å få lånt denne i skinn av A.Huseby.

NightAt_Holmenkollen - norsk design

 

PÅ NATTBORDET! En krakk kan også brukes som nattbord det har jeg også gjort på høyre siden av sengen. Dette er PAL designet av Hallgeir Homstvedt for HEM. Krakken kommer i flere farger og også som barstol! Klokken heter Grandpa, desiget av duoen GRIDY for Bolia. Bordlampen er en av mine absolutt favoritter! LUNE designet av Sverre Uhnger for danske Brdr Krüger. Lampen er rett og slett et lite kunsverk i tre spør du meg.  Koppen på sengen er RUSTIKK fra Wik&Walsøe og de som er så heldig å få bo her, får servert mat og drikke på servise fra dem.

I sofakroken i hjørnet er en nyhet fra Erik Jørgensen, sofaen BOW designet av duoen Anderssen og Voll. Den er supergod å sitte i! Sofabordet er også designet av dem, Elephant Table fra Wrong for Hay. På bordet er den nydelige glasslampen SKOG fra Magnor glassverk, designet av Caroline Olsson. Ser du nøye etter så ser du en lekker vannkanne i messing til høyre i bilde. Er masse planter i toppleiligheten og da må man jo også vanne! Denne er en rykende fersk nyhet fra Anderssen & Voll, ‘Min’ vannkanne som de har laget i samarbeid med canadiske Mjölk.
Holemnkollen Airbnb - norsk design

Det er også en spise- og kontorplass i denne penthouseleiligheten. Bordet er en prototype fra StokkeAustad for norske Elementa. Den sorte stolen heter NOOR fra RBM, kommer i mange farger og utførelser. Designet av norske StokkeAustad, svenske Form Us with love og danske Susanne Grønlund. Den flotte stolen i tre er VANG fra Tonning&Stryn, designet av Andreas Engesvik. Den kule lampen heter naturlig nok BENDER og er fra Northern Lighting, designet av Morten Kildahl. På bordet finner du Concrete desk sett fra Areaware designet av Magnus Pettersen. Nydelige kunstvaser fra Magnor som er designet av Kristine Five Melvær. Vannkaraffel og glass av Cecilie Moi Sindum fra Inspired by! «Tresoppene» er fra Anderssen & voll og heter KIKUT! På bordet gjemmer det seg også verdens kuleste bokstøtte fra Morten&Jonas som heter THE GANG! Synes ikke, så klikk på linken så ser du den! Den får du også kjøpt her.

Holmenkollen Airbnb - norsk design