Miljøbilde fra butikken til Verket Interiør på Bærums Verk visendes sofaen Lucas fra Jonas Ihreborn.

Jonas Ihreborn

Sofa

Ihreborn starter opp på tidlig 90-tallet og har tre generasjoner med møbelsnekkere bak seg. Ihreborn holder til i Värnamo i Sverige og alle møblene er laget lokalt med fokus på kvalitet, håndverk og miljø. Blandt annet er rammen i sofaene  av svensk gran og stålrammen på lenestolen Seventy er faktisk sveiset sammen av den lokale smeden i Värnamo. Alle sofaene og ikke minst Seventy stolen har en utrolig god sittekomfort som er egnet til det norske hjem. Møblene er skreddersyd og du kan velge mellom et hav av tekstiler og farger. Ja du kan faktisk få sofen i nesten akkurat den fargen du vil ha.

I butikken vår finner du per dags dato 4 sofaer og en lenestol i utstilling. Under kommer en liten presentasjon om hver av dem.

SEVENTY lenestol
Bedre lenestol skal du lete lenge etter. De som setter seg ned kommer seg ikke opp igjen… fordi den er så god og deilig å sitte i. På bildet ser du også lampen GRASSHOPPER fra Gubi og teppet heter Charles fra LinieDesign str 160×230. Ønsker du mer info om stolen/pris etc kontakt oss her.

seventy

 

LUKAS
Digg stor deilig sofa som du kan krype opp i , med sine dype seter og det er plass til hele familien. Stort utvalg på tekstiler. PÅ første bilde ser du sofaen sammen med sofabordet NEW YORK på bilde nr 2 med sofabordet PENTHOUSE fra Eilersen. Kubus 8 lysestake er fra Bylassen . Fuglen HOUSEBIRD på bordet fra Vitra. Teppet heter Charles fra LinieDesign str 160×230 (kommer i flere farger) Ønsker du mer info om stolen/pris etc kontakt oss her. 

largo_2 lucas

 

 

TALK
En moderne stilsikker sofa og lenestol. Stram i sitt utrykk, men fortsatt god å sitte i. Stort utvalg av stoffer også her. Bordene er TRAY TABLE fra HAY. På bordet er det Kubus 4 kysestaken fra By Lassen.

talk
Modulsofa FILIP
Flott fleksibel modulsofa med konfort og mange valgmuligheter på størrelse og farger. Bordet er TRAY TABLE fra HAYKubus 8 lysestake er fra Bylassen. Lenestolen BUTTERFLY som kommer i flere typer skinn. Teppet heter Charles fra LinieDesign str 160×230 (kommer i flere farger). Ønsker du mer info om stolen/pris etc kontakt oss her. 

Filip filip2

 

LARGO
Myk god sofa som kun kommer i denne str men dog bredt utvalg på tekstiler.  Bordene er TRAY TABLE fra HAY. Ønsker du mer info om stolen/pris etc kontakt oss her. 

Largo