Miljøbilde av sofaen Plano fra Eilersen i lysegrått.

Eilersen

Sofa

I vår butikk har vi utstilt flere flotte modeller som du gjerne må komme innom å prøvesitte og ikke minst se på det store utvalget stoffer de kan leveres i. De fleste modellene er modulsofaer som gjør at du kan få akkurat den størrelsen som er perfekt hjemme hos deg. Nederst ser du en presentasjon av modellene og bilder. Men først litt om historien til Eilersen. har du noen spørsmål ang Eilersen sofaer så send en epost til [email protected]

Se alle Eilersen produkter vi har  i butikken her : https://verketinterior.no/brand/eilersen/

 

Historien om Eilersen – Kvalitet i mer enn 100 år

Det hele begynte med en hest og vogn. I 1895 startet den unge Niels Eilersen startet som en hestevogn bygger. For å lage hjulene, var han den første personen i Danmark å bruke damp for å bøye tre. Og når bilene til slutt tok over for hestevognene, begynte Eilersen lage håndlagde deler til biler og busser.

I 1934 brant fabrikken ned til grunnen, men dette markerte starten på en helt annen produksjonsprosess. Fra da av fokuserte Eilersen på å produsere polstrede møbler av høy kvalitet. Sofaene snart ble svært populære og selskapet har vært å lage jevn fremgang siden den gang.

I dag driver fjerde generasjon fabrikken og Eilersen varemerke inn i neste årtusen. Navnet i seg selv er synonymt med kvalitet og Eilersen har en fantastisk, verdensomspennende rykte for sine sofaer. Flere modeller har allerede steget i vekst til å bli rene klassikere, mens resten gi daglig nytelse i mange år.

Eilersen møbler er et resultat av stolte tradisjoner og moderne utvikling, som sådan, er etableringen av hvert møbel basert på ekte håndverk og motebevisste design. For mange mennesker en «Eilersen» er også en unik følelse av komfort … eller som de selv sier «nyt en Eilersen».

 

Plano  ( bilde øverst er også PLANO )

Nå kan du sveve mens du slapper av i PLANO. Den flotte skandinaviske sofaen er lett, luftig og elegant. Er modulsofa så her kan du sette den sammen akkurat slik du vil.

Eilersen sofa - modell PLANOEilersen sofa - modell PLANO

Playground

Sitte, ligge ned, nyte – og lek deg med Eilersen patenterte back-blokk sofa. Dettet er en perfekt sofa hvis du vil kunne bruke den fra alle sider i et rom.  Eilersen sin idé er å tilby en multi-purpose møbel som er både fleksibel og mobil. Selve ryggpute elementene veier nesten ingenting så voksne og barn lett kan flytte dem. Men de sitter «fast» når du trenger å bruke dem som ryggstøtte.

Playground sofa 210x115 cm Envir Nami 01 201516999 Playground_sofa_210x115_cm_Termoli_120_envir_025971

Baseline – modulsofa

Født som klassiker. Navngitt etter sitt uttrykk. Rene linjer og ukomplisert eleganse gjør Baseline til et
opplagt utgangspunkt for innredning av enhver stue. Baseline er kvalitet, komfort og klassisk design.

Eilersen sofa - Baseline Eilersen sofa - Baseline Eilersen sofa - Baseline

Tub – modulsofa

Sammenligne Tub med en sky av dun eller en skummende krus øl. Jens Juul Eilersen har skapt en gigantisk «sofa badekar», som er en orgie av mykt skum, dun og puter. Tub er den kuleste og mykeste sofa ennå i Eilersen univers av flytere. Og kontrasten mellom den slanke, stramme ytre skallet og interiøret himmelen av skum og dun skaper dynamikk i formspråk. Som å sitte på en myk seng.

_Tub_envir_08 _Tub_sofa_300x104_cm_envir_025914 Tub_cornergroup_1_flax_128__08

 

Box

De ultratynne armlener fungerer som en kontrast til den slanke sofa muskuløse kropp. Box er et moderne og komfortabelt klassiker fra Eilersen. Pris vil variere utifra størrelse og hvilken kategori stoff du velger på sofaen.

Box fra Eilersen Box fra Eilersen Box fra Eilersen

 

Streamline

En enkel klassisk sofa fra danske Eilersen. Bygg ditt eget personlige møbel fra det brede utvalget av seksjoner og chaiselongs.

_Streamline_Envir_sofa_and_chair_w_high_back_fabric_Pearl_17_020033_NY _Streamline_sofa_220_cm_1_Mellow_34_020427 _Streamline_sofa_220_cm_Mellow_34_envir_025788 _Streamline_sofa_1 _Streamline_Envir_07 _Streamline_w._chaiselong_2_07

Block

BLOCK fra Eilersen er en sofa med god sittekomfort. Kombiner forskjellige dybder og farger etter ønske slik du ser på inspirasjonsbildene her. I utstilling så har vi kun utstilt en chaiselong del av denne modellen. Block gir mange muligheter på moduler så her står du fritt til å velge din drømmesofa. Pris vil variere utifra størrelse og hvilken kategori stoff du velger på sofaen.

_Block_sofa_1_240x100_cm,_Sand_12,_52,_22_5037 _Block_560x300_cm_multifabric_and_multicolour_6961 _Block_280x170_-_100_cm_Soft_26_6964