MIljøbilde av utemøbler Palissade fra HAY i grønt.

HAY Palissade – Årets heteste møbel til uterommet

Uterom / hagemøbler

Vi var på messe i Paris høsten 2015 og ble presentert denne nyheten fra HAY! Palissade er en meget lekker serie utemøbler bestående av 13 forskjellige deler. Designet av duoen Ronan & Erwan Bouroullec, 2 franske brødre som har base i Paris. De har jobbet sammen i over 15 år og designet for mange store brands som Cappellini, Alessi, Flos, Magis og Iittala + + . Og nå har de altså designet de kuleste utemøblene for HAY.

Vi ble fulle av begeistring og la inn en ordre der og da. Og glad er vi for det nå. Mottagelsen av denne serien har vært så stor at HAY er utsolgt for alle møblene som var satt av kapasitet til produksjon. Dvs at hvis du nå (14. mars) gjør en ordre på et møbel i en farge eller modell vi IKKE har bestilt inn på lager, så er forventet leveringstid slutten av juni! Jepp! Så populær er denne serien. Og det skjønner vi godt. Med det moderne uttrykket, god kvalitet og ikke minst god pris så er dette et lite kinderegg der alle gode ting er 3!

Vi har kun tatt inn denne serien i fargen OLIVE som du ser på alle bildene under. Rett og slett fordi vi synes denne fargen var super lekker. Du kan også få bestilt Palissade i fargen Anthracite, Light Grey og Creme White.

Vi forventer første levering av denne rundt påske og del 2 slutten av april.

Vi har lagt ut de modellene vi har tatt inn til lager på vår nettside. Se utvalget her. Som sagt så har vi ikke fått leveransen ennå. Men her er det første mann til mølla. Og ja du kan forhåndsreservere det du ønsker. Men vi har ikke tatt inn så mange av hver del…  så hvis du har lyst på årets kuleste hagemøbelnyhet så må du slå til nå. Og skulle du ønske denne serien i en av de andre fargene så anbefaler vi på det sterkeste og bestille nå så du er sikker på å få det levert før sommeren er over her i Norge.

Se modellene av HAY`s Palissade vi har i nettbutikken her.

Har du noen spørsmål om priser, levering etc kontakt oss direkte på e-post: request@verketinterior.no

Miljøbilde av det pulverlakkerte spisebordet i den grafiske serien Palissade fra HAY i fargen olive.Miljøbilde av den pulverlakkerte arm chair i den grafiske serien Palissade fra HAY i fargen olive. Miljøbilde av hagemøblene Palissade fra HAY i fargen olive. Stool og lounge chair.Miljøbilde av hagemøblene Palissade fra HAY. Arm chair og firkantet bord. i fargen olive. Miljøbilde av hagemøblene Palissade fra HAY. Arm chair i fargen olive. Miljøbilde av hagemøblene Palissade fra HAY. Benk i fargen olive.