ej_450_delphi_lowres_96dpi_22-900x450

Delphi fra Erik Jørgensen – en sofa med stil

Del

Facebook
|
Twitter

Delphi er ikke bare en sofa. Delphi ble designet av Hannes Wettstein i 2007 og er en livsstil med et sterkt estetisk uttrykk. En fleksibel og holdbar sofa med svært god kvalitet. Delphi modulsofa kan kombineres i utallige kombinasjoner med ulike sittemuligheter. Delphi sofaen er utformet for å passe både til kroppens ergonomi og den sanselige estetiker – samt tilpasse seg behovene til familien i mange år fremover. Les mer om sofaen her.

delphi sofa

Om sofaen

Polstret sofa med en rekke ulike moduler.
Polstring: Faste puter. Kaldskum, «visko-elastisk»skum og Rhombofill dyne.
Trekket er avtagbart dersom du velger tekstiler, sofaer med lærtrekk er fastmontert.
Bein i aluminium, ubehandlet eik, olje behandlet eik eller røkt eik.

delphi sofa

Om Erik Jørgensen

Historien om Erik Jørgensen er historien om mer enn 50 år med dansk møbeldesign. Med solide røtter i det beste av håndverk-tradisjoner har utviklingen hos Erik Jørgensen vært drevet av en nysgjerrig søken etter nye materialer og arkitektoniske måter å uttrykk seg. Erik Jørgensen produserer møbler for kontraktsmarkedet og private hjem likt. Blant noen av oppdragene er MoMA i New York og Operahouse i København.

delphi sofa

Nysgjerrig på Erik Jørgensen?

Vi selger et varierende utvalg av sortimentet til Erik Jørgensen i netshopen, og det finner du her. Hvis du ikke finner det du søker, kan du gjerne kontakte oss på request@verketinterior.no så hjelper vi deg videre!

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen