Miljøbilde av sofaen Delphi fra Erik Jørgensen i brunt skinn,

Delphi fra Erik Jørgensen – en sofa med stil

Sofa, Stuen

Delphi fra Erik Jørgensen

Delphi er ikke bare en sofa. Delphi er en livsstil og med et sterkt estetisk uttrykk. En fleksibel og holdbar sofa med god kvalitet. Delphi kan kombineres i et utall kombinasjoner med ulike sittedybder. Og den har mange moduler å velge mellom. Delphi passer dermed både til kroppens ergonomi og den sanselige estetiker. Og tilpasse seg behovene til familien i mange år fremover. Designet i 2007 av Hannes Wettstein.

Om sofaen

Type:
Polstret sofa og moduler.
Materiale:
Polstring: Faste puter. Koldskum, «visko-elastisk»skum og Rhombofill dyne.
Trekket er avtagbart. Skinn er ikke avtagbart.
Bein i aluminium, ubehandlet eik, olje behandlet eik eller røkt eik.

Les mer om sofaen her.

Om Erik Jørgensen

Historien om Erik Jørgensen er historien om mer enn 50 år med dansk møbeldesign. Med solide røtter i det beste av håndverk tradisjoner har utviklingen på Erik Jørgensen vært drevet av en nysgjerrig søken etter nye materialer og arkitektoniske måter å uttrykk seg. Erik Jørgensen produserer møbler for kontraktsmarkedet og private hjem likt. Blant noen av oppdragene er MoMA i New York og Operahouse i København.

Delphi sofa Erik Jørgensen Delphi sofa Erik JørgensenDelphi sofa Erik Jørgensen Delphi sofa Erik Jørgensen