CH24-720X424

Hans J. Wegner hylles med en unik utgave av Y-stolen

Del

Facebook
|
Twitter

Carl Hansen & Søn hyller Hans J. Wegner

For alle oss designentusiaster så kommer det her et unikt tilfelle til å få tak i en spesialutgave av designklassiker Y-stolen, CH24.

Carl Hansen & Søn har i forbindelse med Hans J. Wegners fødselsdag valgt å markere dagen med å skape en unik utgave av den klassiske Y-stolen, CH24, i oljet alm med naturlig flett.
Dette er første gangen stolen har blitt produsert i Alm. Denne vakre tresorten har en svært særpreget struktur med synlige fibre og gir et levende fargespill.  I tillegg får du Wegners signatur inngravert og den leveres med et ekthetssertifikat.

Her finner du Y-stolen i eik.

Du har mulighet til å bestille stolen den 27. April 2017. Etter den datoen er det ikke lengre mulig å få tak i denne utgaven. Så ikke gå glipp av at få hjem en klassiker som kommer leve lenge og er like vakker år etter år.

Du kan ikke lengre bestille stolen da det var en limited edition. Andre variasjoner av Y-stolen finner du her.

Nærbilde av signatur på Limited Edition av Carl Hansen & Søn Y-stolen i alm med naturflett. Limited Edition av Carl Hansen & Søn Y-stolen i alm med naturflett. Limited Edition av Carl Hansen & Søn Y-stolen i alm med naturflett.

Limited Edition av Carl Hansen & Søn Y-stolen i alm med naturflett.

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen