18. april, 2017

Kategori:Dansk Design, Stol

Kommentarer er skrudd av for Hans J. Wegner hylles med en unik utgave av Y-stolen

Carl Hansen & Søn hyller Hans J. Wegner

For alle oss designentusiaster så kommer det her et unikt tilfelle til å få tak i en spesialutgave av designklassiker Y-stolen, CH24.

Carl Hansen & Søn har i forbindelse med Hans J. Wegners fødselsdag valgt å markere dagen med å skape en unik utgave av den klassiske Y-stolen, CH24, i oljet alm med naturlig flett.
Dette er første gangen stolen har blitt produsert i Alm. Denne vakre tresorten har en svært særpreget struktur med synlige fibre og gir et levende fargespill.  I tillegg får du Wegners signatur inngravert og den leveres med et ekthetssertifikat.

Du har mulighet til å bestille stolen den 27. April 2017. Etter den datoen er det ikke lengre mulig å få tak i denne utgaven. Så ikke gå glipp av at få hjem en klassiker som kommer leve lenge og er like vakker år etter år.

Du kan bestille stolen her på nett eller i butikken på Bærums Verk.

CH24, Y-stolen, i limited edition i Alm med naturlig flett. Fra Carl Hansen & Søn.

CH24, Y-stolen, i limited edition i Alm med naturlig flett. Fra Carl Hansen & Søn. CH24, Y-stolen, i limited edition i Alm med naturlig flett. Fra Carl Hansen & Søn. CH24, Y-stolen, i limited edition i Alm med naturlig flett. Fra Carl Hansen & Søn.

 


Tags: , , , , ,