Sambito-Hammock-02-e1519650174528

Kvalitet og bærekraftighet

Del

Facebook
|
Twitter

Langsiktig tenking

Kvalitet og bærekraftighet er to ord som i de siste årene har fått stor betydning for mange av oss. Det er tydelig at vi alle må gjøre enn innsats der vi kan. Vi er opptatt av å skåne miljøet gjennom å tenke langsiktig. Samtidig får det ikke gå ut over kvaliteten og komforten på produktene vi kjøper. Ønsket om å skape et vakkert uterom som vi kan slappe av i og dele med familie og venner, har blitt nesten like viktig som det vi har innenfor de fire veggene. Vi vil ha produkter av bra kvalitet, bærekraftige materialer og med høy estetikk.

Utfordringen ligger hos leverandørene gjennom at de må forlenge levetiden på møblene. Mange satser nå stort på vedlikeholdsfrie møbler med varige materialer som tre og metall. Kundene vi møter er bevisste og opptatte av miljøperspektivet og vet hva de vil ha. Vår jobb er å sørge for at vi har de rette produktene i hus.

”Vi designer for generasjoner” – Skagerak Denmark

Satse på kvalitetsmøbler

Mange satser på dyrere kvalitetsmøbler som kan leve i mange år og som er enkle å vedlikeholde. Det er stor etterspørsel etter møbler i massivt tre, plast eller pulverlakkert aluminium. Velger du vedlikeholdsfrie møbler kan du fint la dem stå ute året rundt og du trenger ikke noen ekstra lagringsplass heller.

Merker som danske Cane-line og Skagerak Denmark, norske Sundays Design og svenske Linum Design satser alle på bærekraftige materialer og er dessuten veldig populære på uteplassene rundt om i Norge.

Skap ditt eget uttrykk

Som base er farger som grått, hvitt og sort det vi selger mest av. Du har da større frihet til å skape ditt eget uttrykk med sesongens farger på tekstiler. I hyllene finner man i år striper og blomstrete print i rosa, rødt, gult og grønt. Vi har gjerne mange planter, puter og pledd for å få skape oss de koselige utemiljøet som vi virkelig kan slappe av i.

 

Utesofae Moments fra Cane-line i solnedgangen. Sofaen laget i softtopeNyheten i 2018 fra Danske Cane-line – utesofaen Moments. Lagd i Cane-line Soft Rope og Softtouch QuickDry puter, som lover tørre puter på 1 time etter regn.

Miljøbilde av puter fra Linum Design i rødt og gult på en utebenk.Noen som ligger langt fremme innen holdbar produksjon er svenske Linum Design. Inspirert av den svenske naturen kommer dem med fantastiske stoffer og print.

 

sofagruppe i hvitt pulverlakkert aluminium med oransje og grå puter fra Sundays Design.100% norske Sundays Designs populære utemøbel FRAME i pulverlakkert metall. Tåler norsk vær og vind og kan stå ute året rundt.

MIljøbilde av utemøbler fra Skagerak Denmark i teak. Bordet er dekket til 17 mai med norsk flagg.Klassiske og tidløse hagemøbler i teak fra danske Skagerak Design. Alltid populære og blir bare vakrere med årene.

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen