Nordic-space

August og tid for innkjøp

Del

Facebook
|
Twitter

Årets Formex og årets innkjøp

Så ble plutselig vinden litt kjøligere og kveldene litt kortere og mørkere. Ikke bare innebærer det at sommeren går mot sin slutt og høsten kommer med stormskritt, men også er det tid for høstens innkjøp!

Vi tok turen til Stockholm og årets Formex messe sammen med mange andre med samme interesse for interiør. Her kommer noen smakebiter som du kommer å få se i høst.

Miljøbilde av Naturmaterialer og jordfarger fra innkjøpsmesse i Stockholm 2017Naturmaterialer er fremdeles i tiden. Møbler og vegger i jordfarger, rotting, lyse treslag og med innslag av mange grønne planter.

Stekepanner i kullstål fra Tranquilo Kitchen

Fantastiske stekepanner fra den nye leverandøren Tranqulio i karbonstål finner du på Kjøkkenverket til høsten. Dette er virkelig noe for den som elsker å lage mat og ønsker seg kvalitetsprodukter!

Brødfjøl hengende i forskjellige trefarger.

Tekanne i jern

Tekanner i jern og store trefjøler til å servere gjestene på er en populær velkomst til de litt mørke høstkveldene vi har fremfor oss.

Puter i duse farger

Interiøret er sterkt inspirert av 70-tallet.  Puter i myk fløyel gjerne i rost, oransje, grønne eller mørkeblå toner kommer til å fylle butikkenes hyller.

 

Moderne papirpynt kommer du å finne i butikkene mot jul.

Målet er å skape seg sin egen stil. Vi blander gammelt med nytt og håndverk som dette er noe mange ønsker mer av. Flotte kurver i rotting i duse farger.

Vi er opptatt av ting som varer, kan brukes igjen og ikke trenger og kastes. Bordene dekkes av duker og servietter i lin med mye innslag av tre og igjen mye grønt.

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen