Barnemøbler med stolsrygg som ser ut som to museører. Mousetable & chair fra Nofred.

Barneromsmøbler på kampanje

Til barnerommet

Kvalitetsmøbler på kampanje

På vår barneavdeling Lilleverket finner du flotte kvalitetsmøbler til barnerommet. Kanskje du har lyst til å bruke litt av høstferien på å pusse opp barnas rom? Mellom den 2.-14. oktober så får du 10% rabatt på alle møbelbestillinger hos Lilleverket!

Vi har mange skandinaviske leverandører som leverer flotte barnemøbler. En av de største er danske Oliver Furniture. De har to kolleksjoner som vi fører, Seaside og Wood. Her får du alt fra stellebord, garderober og hyller til skrivebord og senger. Det vi ikke har inne går selvfølgelig å bestille.

Fra norske Grindberg får du bland annet den populære køyesengen. Perfekt til den som begynner i skolen da du får plass med skrivebord under!
Ønsker du deg en babyseng som vokser med barnet så har du de flotte sengene fra danske Sebra! Her får du også stellebord i den samme serien.
Nykommeren i vår butikk er danske Nofred. De har blitt superpopulære med de fantasifulle små stolene Mouse chair som har en rygg formet som museører. Dette elsker barna!

Vi er også forhandler av Smallstuff og Life Time.

Under ser du et lite utvalg av deres produkter som kan bestilles. De fleste varene en bestillingsvarer og har leveringstid på mellom 4-8 uker.

Kom innom så hjelper vi deg. Velkommen! 🙂

MIljøbilde av barnerom med møbler fra Oliver Furniture. Hvit køyeseng og hvit slagbenk Miljøbilde av slagbenk og vegghylle fra Oliver Furniture i hvitt tre.

Oliver FurnitureMiljøbilde av barneseng og teppe i lysblå og en lenestol. Bildet er fra Sebra.Sebra

Barnemøbler med stolsrygg som ser ut som to museører. Mousetable & chair fra Nofred. Nofred