Tranquilo

For deg som elsker å lage mat

Del

Facebook
|
Twitter

Inspirasjon fra verdens kjøkken

Endelig har vi fått inn stekepannene og grytene fra vår nye leverandør Tranquilo Kitchen.

Ikke bare har de et kult navn, de lager også fantastiske tilbehør til kjøkkenet. Tranquilo Kitchen har latt seg inspireres av alle verdens kjøkken og utviklet et eget konsept som passer for bruk i nordiske forhold. De har konsentrert seg om å lage produkter som du kan bruke like bra i ditt inne- som utekjøkken. De leverer stekepanner og gryter som tåler høy varme og som bare blir bedre jo mer du bruker dem. Dessuten til en bra pris!

Se produktene fra Tranquilo Kitchen her

Bli inspirert av Tranquilos Kitchens lidenskap for herlig matlaging sammen med venner og familie å bli eier av et av deres produkter i dag! Du kommer garantert ikke til å angre deg.

Stekepanne i kullstål fra Tranquilo Kitchen med timian i. Emaljert fat med grønnsaker i fra Tranquilo Kitchen Emaljert fat i forskjellige størrelser fra Tranquilo KitchenBilde av vegetar ramen med spisepinner i en grå tallerk.

Het Ramen

Oppskrift fra Henrik Nilsson, Tranquilo Kitchen

Kald høst, het ramen og ditt Tranquilokjøkken. Kan det bli bedre? Ta en pause og nyt av denne trendy rett. Her spares det ikke på de sterke smakene da den er boostet med ingefær, chili og hvitløk. Holder garantert forkjølelsene borte! 🙂

Til 4 store porsjoner trenger du:

2 ss sesamolje
2 ss sriracha hot chili sauce
1 liten hakket gul løk
1 liten hakket tomat
2 dl vann
4 finhakkete hvitløksbåter
1 ss revet ingefær
0,5 liter grønnsaksbuljong
1 ts riseddik
1 ss japansk soya
1 ss tomatpuré
salt
500 g ramennudler
4 løskokte egg
4 hakkete salatløker
Hakket koriander
100 g bønnespirer
50 g erteskudd

Gjør så her:

1. Fres løk i sesamoljen og sriracha hot chili sauce i en emaljert gryte
2. Tilsett hakket tomat og la koke i fire minutter
3. Tilsett hvitløk og ingefær
4. Tilsett vann og mikse lett
5. Sett tilbake på Tranquilokjøkkenet, tilsett buljong, tomatpuré, soya og vineger. Kok opp. La småkoke i 10 minutter. Smak av med salt.
6. Tilsett nudlene og kok til perfekt konsistens. Rør kontinuerlig.
7. Legg opp i en skål og topp den med egghalver, bønnegrodder, salatsløk, ertskott og koriander.

Bon Apetit! 🙂

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen