Crispy Gatsby Champagneglass i krystall fra glasserien Crispy fra Frederik Bagger. Glassene tar deg tilbake til det glade 20-tallet.

Crispy Gatsby tar deg tilbake til 20-tallet

Dansk Design, Kjøkken, Velkommen til bords

Det glade 20-tall

Høstens nyheter fra Frederik Bagger tar deg tilbake til det glade 20-tallet.
Det fører tankene til The Great Gatsby, Al Capone, fantastiske fester, Charleston dans og skålende i vakker krystall. Når nyttår snart er her så er disse de perfekte glassene til å skåle inn det nye året på!

Champangeglassene Crispy Gatsby er dekorative og flotte glass som uten tvil setter prikken over i’en på en bordoppdekking. Krystallglassene fra Frederik Bagger er kjent for eksepsjonell holdbarhet og vakre linjer. Tilfør borddekkingen flott dansk design som er skapt for å brukes. Du kommer ikke til å angre deg. 🙂

Se hele Crispy serien fra Frederik Bagger

Crispy Gatsby Champagneglass i krystall fra glasserien Crispy fra Frederik Bagger. Glassene tar deg tilbake til det glade 20-tallet. Crispy Gatsby Champagneglass i krystall fra glasserien Crispy fra Frederik Bagger.