Facebook_Ad_1200x628_A-900x450

Y-stolen i tusen år gammel myreik

Del

Facebook
|
Twitter

Når vi nærmer oss Hans J. Wegners 104. fødselsdag, den 2. april, så slipper Carl Hansen & Søn en unik utgave av den legendariske Y-stolen. Stolen kommer i klassisk eik, men denne gangen har den blitt spesialbehandlet for å gjenskape den varme, mørkebrune fargen til 1000-år gammel myreik. Stolen kommer også med en elegant messingplate med Wegners signatur som blir prikken over i´en.

Forhåndsbestill ditt eksemplar her: Y-stolen Limited Edition 2018

Klassiker i ny drakt

Denne spesialutgaven av den berømte Y-stolen skriver et nytt kapittel i historien om den ikoniske stolen, som har vært i produksjon kontinuerlig siden 1950 hos Carl Hansen & Søn. Som den klassiske Y-stolen, så er også denne spesialutgaven laget av det håndvevde setet med mer enn 120 meter papir snøre og er et designsmykke i seg selv.

LES også: Hans J. Wegner`s første mesterverk

Forhåndsbestilling

Stolen kommer i begrenset opplag og kan forhåndsbestilles fra 17. mars. Stolen er i salg 2.-3. april. Etter den 3. april er stolen ikke lenger tilgjengelig.

Miljøbilde av Y-stolen fra Carl Hansen & Søn i Limited Edition 2018 i ancient oak.Miljøbilde av Y-stolen fra Carl Hansen & Søn i Limited Edition 2018 i ancient oak.Y-stolen fra Carl Hansen & Søn i Limited Edition 2018 i ancient oak. Y-stolen fra Carl Hansen & Søn i Limited Edition 2018 i ancient oak. Y-stolen fra Carl Hansen & Søn i Limited Edition 2018 i ancient oak.

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen