Blogg-Klassisk-17-mai-bordsdekking2

3 måter å dekke årets 17. mai bord på

Del

Facebook
|
Twitter

Mai er måneden hele Norge dekker opp til fest. I klassisk stil så pynter vi hele hjemmet med farger som hvitt, rødt og blått. Men 17. mai pynt kan være så mangt. Her viser vi deg 3 forskjellige måter å dekke årets 17.mai bord.

Klassikeren

Klassisk 17 mai bordsdekking

En enkel hvit duk kan pyntes med et vakkert bånd i hvitt, blått og rødt. Her har vi brukt krystallglassene fra Frederik Bagger, lyslykter fra Iittala og vaser fra Holmegaard. Tallerken og bestikk er klassikerne fra Blue Italian og Skaugum. Blomster i hvitt og blått gir et bordet et sommerlig preg.

Moderne design

Moderne dekket 17. mai bord

Moderne dekket 17. mai bord

Det superpopulære serviset fra Serax, MerciParis, passer perfekt til en 17. mai middag. Stående på blå spisebrikker fra LIND DNA og glass fra Ferm Living. Bruk enkle kvister av noen store blomster som pioner for å få full effekt av den moderne tvisten 🙂

Det fargerike og gøyale

Rikke og Erle dekker fargerikt 17.mai festbord

Morsomt 17.mai bord

Skal du ha en 17. mai-frokost med både barn og voksne eller bare vil lage et morsomt fargesprakende middagsbord så er dette alternativet noe for deg! Erle og Rikke dekker på med lyserosa løpere fra Linum Design. Serviset fra Royal Doulton i herlige pastellfarger passer perfekt til sommerens selskaper. Vase fra Kähler og gryteunderlag i tovet ull fra Aveva setter prikken over i`et.

God feiring!

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen