patina_miljö_01mindre-900x450

Bryllupssesongen er her

Del

Facebook
|
Twitter

Våren ble kort i år da sommeren bestemte seg for å komme ekstra tidlig. Dagene nyter vi med sol, grilling og utetid med familie og venner. Men med den lyse tiden så følger også den fantastiske bryllupssesongen ❤️

Vi har mange som kommer innom oss for å kjøpe gaver som passer til bryllup eller jubilanter. Mange ønsker seg bl.a. VIPP produkter til badet, gavekort for å bygge på sitt hjem med noen desigikoner, champagneglass eller noen flotte vaser. Vi har samlet sammen noen av årets favoritter som garantert kommer til å glede bryllupsparene i årene fremover.

Blogg By Lassen produkter fra kubus serien av skåler, vaser og lysestaker

By Lassens Kubus serie som består av lysestakene Kubus 1, Kubus 2, Kubus 4 og Kubus 8. Kubus Bowl og Kubus vase Lolo. Populære gaver som er perfekt som bryllupsgave. Du finner hele serien her.

Vaser

Miljøbilde av Ikebana vasen fra serien Objects by Fritz Hansen. Vises i liten størrelse i glass med messinglokk med blomster i stående på et bord.

Ikebanavasen fra Fritz Hansen tok oss alle med storm da den ble lansert og er en perfekt bryllupsgave! Du får den i 2 størrelser. Kjøp din Ikebana vas her.

Blomstervas Lolo fra By Lassen i hvitt. Vasen kommer i to størrelser og står på et dekket bord med blomster i

Årets nyhet fra By Lassen er Kubus vasen Lolo. Du får den i sort eller hvitt.

Kastehelmivase i forskjellige farger. Glassvasen er fra Iittala.

Kastehelmi vasen fra Iittala er en liten skatt som passer i alle hjem. Kjøp din Kastehelmivase hos Kjøkkenverkets butikk i handelshuset Bærums Verk.

 

Ikoner til hjemmet

Housebird fra Vitra. Trefugl, en i sort og en i hvitt.

Vakre House Bird fra Vitra får du i hvitt eller sort og er et ønskelig produkt i manges hjem. Du finner de ikoniske trefuglene her.

Arne Jacobsens minimalistiske veggklokker passer perfekt til den designbevisste. Vi har City Hall klokken og Roman klokken i nettbutikken.

Treape fra Kay Bojesen i stor størrelse med mini apen på ryggen.

Klassiske treaper fra Kay Bojesen gleder både liten som stor. Du får apen i 3 størrelser. Du finner de søte tredyrene her.

Til kjøkkenet

Le Creuset jerngryter i forskjellige størrelser i en vakker turkis farge.

Trefjel som kan brukes som serveringsbrett fra Dutchdeluxes

Crispy Champagne fra Frederik Bagger miljøbile

De fantastiske jerngrytene fra Le Creuset er gryter du har i mange år fremover. Lag blåskjell til sommerens varme kvelder eller bruk den til å bake brød i. Trefjølene som også kan brukes som serveringsbrett kommer fra Dutchdeluxe og de kule champagneglassene i krystall fra Frederik Bagger er noe bryllupsparet kan skåle inn bryllupsdagen år etter år.

Du finner dem hos Kjøkenverket i 1 etasje i handelssenteret på Bærums Verk.

 

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen