CH24_beech_NCS8010-B90G_forest-green_NCS8010-R90B_navy-blue_NCS6030-Y80R_russet-red_natural_horizontal-900x450

Et fargerikt jubileum

Del

Facebook
|
Twitter

År 1908 startet reisen som skulle gi Carl Hansen & Søn en ikonisk status blant designmøbler. Når du velger et Carl Hansen & Søn-produkt, får du virkelig mer enn bare et møbel. Du blir en del av en stolt tradisjon av særpreget og vakkert håndverk, der ingenting har blitt overlatt til tilfeldighetene. Dette representerer over 100 år med dansk designhistorie og nå feirer de sitt 110 års jubileum, den 28. oktober, med en rekke nye farger for Hans J. Wegners ikoniske Y-stol.

Fra Rosy Blush til Forest Green

CH24, Y-stolen, er nå tilgjengelig i åtte nye natur-inspirerte nyanser der du kan skape ditt eget unike, fargerike uttrykk på ditt hjem. Vakre farger som Rosy Blush, Deep Burgundy og Forest Green er farger som virkelig tiltaler oss. Sett sammen en fargekombinasjon som representerer deg. Fyll bordet med din favorittfarge eller sett en av Limited Edition fargene sammen med andre Y-stoler i eik. Dette er uansett en stol som kan gå i generasjon til generasjon.

Den nye paletten er tilgjengelig utelukkende fra 26. oktober til 31. desember 2018.

Stolene kan du kjøpe her

CH24 Y-stolen fra Carl Hansen & Søn i Limited Edition 110 år i forskjellige farger med naturflett sete

Carl Hansen & Søn 110 år samlet 1

Oyster Grey, Russet Red og Deep Olive

Carl Hansen & Søn 110 år samlet 2

Midnight Blue, Rosy Blush og Deep Burgundy

Carl Hansen & Søn 110 år samlet 3

Forest Green og Navy Blue

 

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen