6076_Suspence-Black-900x450

Lightyears fra Fritz Hansen

Del

Facebook
|
Twitter

Endelig har vi fått på plass vår Fritz Hansen shop i butikken på Bærums Verk! Her finner du de fantastiske møblene fra Fritz Hansen utstilt så det er bare og kommer innom for å prøve, føle på eller spørre oss om utførelser. Se klassikere som Egget ™, lenestolen RO™, Svanen ™, Ellipsebord og spisestoler som Syveren.

Vi er spesielt glade for å ha fått på plass lysutstillingen. Fra Lightyears får du de mest fantastiske lampene til alle husets rom.

Lightyears har vært en del av Fritz Hansen siden 2015. Sammen med internasjonalt anerkjente designere og arkitekter utvikler og produserer de moderne belysning av høy kvalitet. Lightyears forener tradisjon og innovasjon og fortsetter Fritz Hansens tradisjoner av utsøkt håndverk, kvalitet og tidløs design.

Se vårt utvalg av belysning fra Lightyears her

 

Taklamper

Taklampen Caravggio i grå fra Lightyears og lenestolen Egget i skinn fra Fritz Hansen

Populære taklampen Caravaggio er estetisk enkel, tidløs og vakker taklampe som er like fin når den er tent som slukket. Lampen henger ved siden av den fantastiske lenestolen EGGET.

MIljøbilde av Taklampen Suspence P1 i kobber fra Lighthouse. Designet av GamFratesi for Fritz Hansen

Suspence ™ taklampe designet av GamFratesi er organisk i sin form og har en naturlig myk kurve. Lampen får du i to størrelser og i 4 vakre farger.

Miljøbilde av Taklampen Orient over et spisebor i alumnium fra Lighthouse. Designet av Jo hammerborg for Fritz Hansen

Orient ™ taklampe fra Lighthouse, Fritz Hansen, er fantastisk lysdesign som er laget av de fineste kvalitetsmaterialene. Miksen av det matte sorte eller luksuriøse kobber med den fine toppen i treverk og tettvevd stoffledning gjør lampen til en liten designskatt. Lampen kan du få i tre størrelser.

Miljøbilde av to Taklamper, Concert fra Lightyears Fritz Hansen i hvit.

Concert ™ – taklampen gir et behagelig, ikke-skarpt lys uten å svekke styrken på belysningen. Dessuten så får du ekstra rombelysning da lyset også spres mellom skjermene.

Bordlamper

Miljøbilde av Bordlampen Kaiser Idell 6631 i sort fra Lighthouse. Designet av Christian Dell for Fritz Hansen

Bordlampen Kaiser Idell. Karakteristisk for bordlampen er dens vakre og vide kurver. Lampen gir en varm følelse til tross for bruket av de litt kalde materialene som stål og messing.

Bordslampen Night Owl fra Lightyears fra Fritz Hansen. Miljøbilde av lampen i forskjellige fargekombinasjoner

Night Owl bordlampen fra Lightyears Fritz Hansen. Lampen har en organisk og asymmetrisk form, som gjør det til en pen og dekorativ lampe.

Vegglampe

Miljøbilde av Vegglampen i et soverom, også kallt sakselampen, Kaiser Idell 6718 i hvitt fra Lighthouse. Designet av Christian Dell for Fritz Hansen

KAISER idell ™ 6718-W vegglampe, også kjent som “sakslampen”, er et ekte eksempel på dedikert håndverk som ser fantastisk ut. På bildet vises også lenestolen FRI.

Miljøbilde av lenestolen RO og gulvlampen Kaiser Idell 6580 i matt sort fra Lighthouse. Designet av Christian Dell for Fritz Hansen

KAISER idell ™ gulvlampe fra Lighthouse, Fritz Hansen, er med sine fantastiske kromdetaljer og høye kvalitet en fantastisk skulpturell designskatt. Her vises den med lenestolen RO.

 

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen