byLassen_Kubus-Bowl_Kubus-4_Kubus-1_LIne_brass_Lifestyle_High-Res-900x450

Flotte gave ideer til under 1000kr

Del

Facebook
|
Twitter

Gave ideer fra Verket

Da er julegaten på Bærums Verk åpnet og vi har tent det 20 meter høye juletreet! Mens vi venter på snøen så starter vi med å pynte hjemmets alle kroker. Det er også på tide å tenke på årets julegaver og vi gir dere våre beste julegavetips!

 

Julegaver isknuser sett og drinkeglasas fra Crispy serien fra Frderik Bagger

Den perfekt gaven til livsnyteren. Isknuser sett og de kule krystall glassene i serien Crispy fra Fredrik Bagger. Isknuser sett 220,- NOK & Crispy serien Fra 249,- NOK

Julegaver Johanna ullsandal fra Shepherd og High tray fra Vitra

Til venninnen eller søsteren er den perfekte gaven ullsandalene Johanna fra Shepherd eller serveringsfatet High Tray fra Vitra. Litt over i pris men den er for fin for å ikke ta med 🙂 Sandal 1.050,- NOK & serveringsfat 470,- NOK

Arne Jacobsen - bordsklokke sort i hylle

Alarmklokken er noe som alltid står fremme. Klokken er designet av Arne Jacobsen er minimalistisk i sin stil og gjør den til et flott dekor element i ethvert hjem. 895,- NOK.

Julegaver skopuss sett og miniverktøy

Skikkelig kult er dette retro skopuss settet i fin treeske og lommeverktøy for sykkel. Dette passer både til bror, pappa eller kjæresten din! Skopuss 550,- NOK & verktøy 215,- NOK.

Julegaver lyslykte og ikebana vase

Mamma ønsker seg i år denne Ikebana vasen fra Fritz Hansen. Den er like vakker med som uten blomster i. Design with light lyslyktene setter stemningen i hver entre. Vase fra 895,- NOK & lykt fra 799,- NOK.

Julegaver stekefat fra Tranquilo og gryteunderlag fra Aveva

De emaljerte fatene fra Tranquilo Kitchen burde alle ha på kjøkkenet! Bra pris og de kan brukes både på komfyren og i ovn + at den kan vaskes i maskin.  Aveva Design har fokus på bærekraftige ideer og materialer. Gryteunderlagene er håndlaget i 100% ull. Fat fra 120,- NOK & gryteunderlag 289,- NOK.

Julegaver treape fra Kay Bojesen og Backgammon

Den klassiske treapen er en ikonisk figur som varer hele livet. Fra Kay Bojesen fra 699,- NOK. Samle familien og venner med klassisk kinasjakk! Pris 289,- NOK.

Julegaver snøkuler

Vakker snøkule som også fungerer som spilledåse og snøkuler fra Shake it Baby med en illustrasjon på en side og og et sitat om livet på den andre. Shake it baby kommer i flere motiv.
Snøkule/spilledåse 599,- NOK og Shake it baby 285,- NOK.

Se alle våre julevarer her.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Inspirasjon og tips

Rull til toppen