Vitra Januarsalg

Januarsalg – Gode tilbud og lysere tider

Inspirasjon, Tilbud

Vi er i full gang med januarsalget!

Frem til og med 31. januar tilbyr vi -10% rabatt på en rekke av våre mest kjente leverandører. Hvis du ønsker å fornye hjemmet dette året, har du nå muligheten til å investere i kvalitetsmøbler, dekor og designklassikere til kampanjepriser! Klikk gjerne her eller les nedenfor hvis du vil ha inspirasjon eller oversikt over leverandører som er med på januarsalg og hvilke tilbud vi har.

Vitra

Polder Sofa fra Vitra

Polder sofa er designet av Hella Jongerius for Vitra, og kommer blant annet i disse fine, duse pastell-nyansene. Varianten som er avbildet finner du utstilt i vår butikk, og kan nå i likhet med alle varer fra Vitra bestilles på kampanjetilbud -10% ut januar 2019. Deler av Vitra sitt sortiment finner du tilgjengelig her i nettbutikken.

Oliver Furniture

Wood Baby BedOliver reol møbel
Vår barneavdeling Lilleverket er også med på januarsalg og tilbyr -10% rabatt på møbelbestillinger i uke 3 og 4. Kampanjetilbudet gjelder blant annet Sebra, Grindberg, Nofred og Oliver Furniture. Oliver Furniture produserer moderne og fleksible barneromsmøbler i solide materialer, du finner blant annet Wood seng og Seaside garderobeskap utstilt i butikken. Se flere produkter fra Oliver Furniture her.

Ygg & Lyng

Januarsalg Ygg & Lyng
Vi tilbyr -10% rabatt på hele kolleksjonen til Ygg & Lyng, rabatten gjelder produkter i alle utførelser. Utvalgte varer er ytterligere rabattert til -15%, dette gjelder Mingle spisesofa, Stunder spisesofa og Minglepuff med brett.  Vi har et godt utvalg av Ygg & Lyng sine møbler utstilt, alt fra spisebord som Viken og T-bordet til divanen Opus. Besøk oss gjerne i butikk dersom du har spørsmål om utførelser, tekstiler eller treslag utover informasjonen du finner i nettbutikken!

Naver Collection

Nano_Tiger_B_25
Smidig design og solid dansk snekkerkunst. Naver produserer spisebord, spisestuestoler, sofabord og skjenker i eik, valnøtt, ask og alm. Nå tilbyr vi -10% på alle bestillinger av blant annet Tiger-stolen og de fine uttrekkbare GM-spisebordene.

Jess Design

Miljøbilde av skinnmøbler med stålramme fra Jess Design i sort lær.

Vi digger de myke og tøffe lærmøblene fra Jess Design! Alle møblene i kolleksjonen deres skifter navn etter hvilket understell du velger. Øverst på topplisten over favoritter i 2018 lå definitivt lenestolen Earl og Cuscini, eller Marquess som den også blir kalt. Nå får du Earl og resten av kolleksjonen til en gunstig pris ettersom vi tilbyr -10% på alle bestillinger frem til 31. januar.

Eilersen

Fatty sofa Eilersen januarsalgLuksuriøs komfort, nydelige tekstiler og miljøvennlig produksjon utgjør virkelig en drømmesofa! Nå tilbyr vi -10% på hele kolleksjonen til Eilersen ut januar, rabatten gjelder også de kule Spider-bordene.

Vannerup

Vitrineskap, spisebord og stoler i tre fra Vannerup Møbelfabrikk.
Vi har forhandlet møblene fra Vannerup i over 12 år, og kan med trygghet si at dersom du går til innkjøp av et spisebord fra deres sortiment, vil det være en god investering. Spisebordet Petra er en bestselger fordi det kommer i ulike tre-typer, men spesielt fordi du kan spesialbestille dimensjoner, kantprofil og ben-profil slik at bordet blir tilnærmet skreddersydd etter dine behov og ønsker. Ut januar får du -10% på bestillinger av Vannerup sine møbler. Mer informasjon om Petra spisebord finner du her.

Andersen Furniture

Andersen S1 skjenk januarsalgMøblene fra Andersen Furniture er moderne med tydelige linjer og produseres av solide materialer. Vi har utstilt både skjenker, spisebord og spisestuestoler i butikken. En oversikt over hva som er tilgjengelig i nettbutikken finner du her. Husk å bestille innen 31. januar for å få -10% rabatt på ordren!

ABC-reoler

Miljøbilde av TV-benk i blått med hjul fra ABC-reolerTrenger du Tv-benk eller ny bokhylle, men finner ikke noe som passer i mål, farger eller inndeling? Da er ABC-reoler sitt fleksible Quadrant-system midt i blinken for deg! Vi tegner gladelig opp et forslag til deg etter ønskede mål i butikk eller over e-post, kom innom oss på Bærums Verk eller ta kontakt med oss på firmapost@verketinterior.no i løpet av januar dersom du vil benytte deg av tilbudet om -10% på bestillingen.

Wendelbo

Campo sofa Wendelbo
Den danske møbelprodusenten Wendelbo lager fantastisk flotte sofaer og lenestoler i nydelige tekstiler og lær-typer. I år er de med på januarsalg, så nå kan du benytte deg av den gylne muligheten til å få -10% rabatt på alle bestillinger frem til og med 31. januar. Kanskje sofaen Campo kan være noe for deg? Velkommen til oss i butikk for å prøvesitte!

Se oversikt over alle våre kampanjetilbud her.