S_DiningTable-Viken-270 (1)

Nydelige spisebord og sofabord fra norske Ygg & Lyng

Del

Facebook
|
Twitter

Ygg&Lyng er en norsk produsent som leverer de lekreste møblene du kan tenke deg! Fra den Drammen-baserte leverandøren kommer det tidløse møbler med materialvalg av høy kvalitet, hvilket gjør Ygg & Lyng til et meget godt valg.

LES MER: Se alle møblene fra Ygg&Lyng her!

Viken

Det mest populære spisebordet fra Ygg&Lyng er Viken i eik. Det er et moderne og nett spisebord som gir spisestuen et ekstra løft med sin stilrene form.

viken spisebord viken spisebordViken spisebord kommer i flere størrelser og utførelser, her vist i røket eik sammen med Kyst spisestoler. Det er mulighet for tilleggsplater i kortendene på det rektangulære bordet, du kan også bestille Viken rundt spisebord med mulighet for en illeggsplate i midten av bordet.

viken rundt spisebord

T-bordet

Den massive treplaten kombinert med det lette, svarte understellet i metall skaper et kult og grafisk uttrykk for spisebordet T-bordet, det er mulighet for tilleggsplater på hver kortside.

t-bordet

Fleksible sitteplasser? De fine Mingle puffene kommer i riktig sittehøyde til spisebord og er enkle å flytte rundt i hjemmet etter behov.

t-bord

Viola

Spisebordet Viola er et lekkert og feminint bord som gir spisestuen et ekstra løft med sin elegante form. Bordet er laget av eik i hele staver og kommer i flere størrelser. Spisesofaen Kveld passer veldig godt til Viola bordet.

viola spisebordviola

Non

En lys, ren bordplate som støttes av smale, vinklede ben gir Non bordet et elegant og svevende uttrykk. Et godt valg enten du leter etter et praktisk skrivebord eller om du har avgrenset spiseplass hjemme. De nette Non spisestolene passer perfekt til de fleste spisebordene fra Ygg&Lyng!

non spisebord

Victoria

Spisebordet Victoria er et stilrent og elegant spisebord. Bordet laget av eik i hele staver og kommer i flere størrelser og uførelser. Her vist i hvitoljet eik:

victoria spisebord

Varg

Varg spisebord kombinerer et maskulint, tidløst nordisk utseende med det naturlige varme eikematerialet. Varg er tilgjengelig i tre lengder, alle med mulighet for tilleggsplater.

varg spisebord

Dis

Dis Sofabord er en moderne bord-serie i tre størrelser som kommer i ulike utførelser. Topp-platen på bordene i metall er vendbar og kan brukes både som vanlig bord eller eventuelt brettbord. Bordet kan du få i sort eller hvitt.

dis disDet skulpturelle sofabordet Ljå kommer i to høyder og bordplate i pulverlakkert stål, villeik eller norsk naturstein. Her vist sammen med Hvile modulsofa, Mingle puff og Lyng modulsofa.

ljå sofabord ygg&lyng ljå sofabord ygg&lyng

Nysgjerrig på Ygg&Lyng?

Vi selger et varierende utvalg av sortimentet til Ygg&Lyng i netshopen, og det finner du her. Hvis du ikke finner det du søker, kan du gjerne kontakte oss på request@verketinterior.no så hjelper vi deg videre!

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen