HAY sofakampanje 2019

HAY Sofakampanje // -15% på utvalgte modeller

Inspirasjon, Sofa, Tilbud

Frem til og med 31. mars får du -15% på bestillinger av utvalgte sofamodeller fra danske HAY. Tilbudet gjelder Mags, Mags Soft, Silhouette og Hackney. Mags og Mags Soft er modulsofaer og kommer i ulike kombinasjoner, mens Hackney og Silhouette kommer i 2- eller 3-seter. Nedenfor finner du en oversikt over de ulike modellene og informasjon om hvilke utførelser du nå kan få til kampanjepris.

HACKNEY

Hackney sofa balanserer perfekt mellom moderne og tradisjonell designstil med sine moderne linjer og høye komfort. Denne sjenerøse sofaen har ekstra myk og behagelig sittekomfort. Kampanjetilbudet gjelder 2-seter eller 3-seter i stoffet Lola velur. Velg mellom fire farger; gul, mørkegrønn, kongeblå og varm grå.

Hackney 3 seater Lola warm grey_Eiffel Coffee Table Square_Moire Kelim 170x240 warm yellow_New Order_Dapper

SILHOUETTE

Sofaserien Silhouette består av nette, men romslige sofaer med god sitteplass og er designet av GamFratesi. Silhouette karakteriseres av den buede kurven på baksiden av ryggen, som sømløst kombinerer sterkt særpreg med et enkelt, organisk uttrykk.

Silhouette Sofa MiljøbildeKampanjen gjelder 2- og 3-seter, velg mellom fem tekstiler og fire benvarianter; oljet eik, røkt eik, rustfritt stål eller sortlakkert stål. Vi har Silhouette 2-seter utstilt i butikk i tekstilet Linara 142 med cognacfargede lær-sømmer som vist nedenfor. 

Silhouette 3 seater low, Linara 142_Slit XL mirror_Eiffel Side Table Triangle_Raw Rug No. 2 midnight blue

MAGS

Med sin maksimale komfort og minimalistiske stil, er Mags modulsofa en moderne og tidløs klassiker. Kampanjetilbudet gjelder fem ulike kombinasjoner og fem tekstiler. Vi har sofaen utstilt i 3-seter med chaiselong og åpen ende som vist på bildet nedenfor, velkommen til oss for å prøvesitte!

MAGS SOFT

Mags Soft har avrundede kanter og myke puter som skaper en mild og avslappet tone. Sofaen er nøye konstruert for å gi optimal komfort. Kampanjetilbudet gjelder 3-seter med lave armlener, standard sofa eller chaiselong med åpen ende. Velg mellom tekstilet Linara i sand eller melert grå-blå, eller cognacfarget lær.

Mags Soft 3 seater low arm Combination 3, Linara 443_Tulou_Moire Kelim grey