New Works

Interiørtrender 2019 – Dempede farger og naturmaterialer

Inspirasjon

De siste ukene har vi fartet rundt for å finne nyheter til utstillingen og utforske interiørtrendene som gjelder i 2019. Vi har både vært på leverandørbesøk hos agenturer og besøkt Oslo Design Fair i Lillestrøm og Stockholm Furniture & Light Fair. Vi har latt oss inspirere og setter straks i gang med å gjøre om butikken. Vi gleder oss til å vise dere de ulike nyhetene vi har bestilt inn, i mellomtiden kan du lese en liten oppsummering av hva vi venter spent på!

Oljet eik fra Carl Hansen

BM1106-oak-oil-natural-saddleleather-BM1160-oak-oilCarl Hansen & Søn re-introduserer Børge Mogensen’s Huntsman Chair for å komplementere Hunting Table, som i fjor ble presentert som en del av Mogensen’s bidrag til den danske møbelprodusentens kolleksjon. Den barske elegansen som preger Huntsman Chair har bidratt til å definere Mogensen’s egne designstil, og gjør at stolen passer i ulike settinger – både i flertall som spisestuestol eller som en statement piece når den får stå for seg selv som en lenestol. Vi har bestilt inn stolen i Cognac-farget gyllenbrunt lær og i oljet eik, som vi oppdaget har begynt å komme mer tilbake etter flere år med såpet og hvitpigmentert eik. Les mer om Huntsman Chair fra Carl Hansen her.

Naturmaterialer og kontraster. CH327 spisebord ble designet av Hans J. Wegner i 1962 og uttrykker hans delikate, men samtidige stødige særpreg. Wegner’s møbler bærer preg av designerens skarpe øye for intrikate detaljer og naturlige materialer utformet i elegante vinkler og linjer. Vi får bordet utstilt med bordplate i valnøtt og understell i oljet eik, som avbildet ovenfor. Se mer fra Carl Hansen her.

Sotet glass fra BRDR. Krüger

Brødrene Kruger TriiioPoetisk harmoni mellom det enkle og det skulpturelle. TRIIIO bordene fra Brdr. Krüger ble originalt tegnet i 1958 og har nå, omtrent 60 år senere, blitt ferdigstilt av den opprinnelige designeren Hans Bølling. Bordet kommer i ulike utforminger og utførelser, vi har valgt sofabordet i en variant med elegant sotet glassplate og understell i røkt eik. En showstopper av et bord! Les mer om TRIIIO her. 

Organiske former fra Gubi

Gubi lifestyleSom du kanskje har lagt merke til, er duse bouclé-tekstiler på møbler med organiske former spesielt synlig for tiden. Bouclé er fransk for «krøllet» og betegner ofte vevet ull med nuppete tekstur, tekstilet blir blant annet brukt i klassiske plagg fra Chanel. Vi har hevet oss på denne trenden og bestilt inn Bat Lounge Chair med høy rygg (til venstre på bildet) i en herlig olivengrønn farge. Stolen er designet av Gam Fratesi for Gubi. Se mer av sortimentet til Gubi her.

Naturmaterialer fra New Works

NewWorks_Studio_P1380903_FINALTreverk, ull og stein. Speilet Rise & Shine Wall Mirror fra New Works preges av modige former i en asymmetrisk komposisjon som skaper en dybde i hvilket som helst rom. Vi har bestilt speilet, og spisestolene avbildet trukket i delikat ull, samt et superflott rundt spisebord i matt grå marmor.

Dempede jordtoner fra Linum

Linum bruntonerPå tekstilfronten ser vi at dempede jordtoner går igjen og hos Linum er det kamel-brunt som gjelder, en klassisk luksuriøs fargetone som er enkel å kombinere med de fleste andre farger. Vi har blant annet bestilt inn mønstrede og vårlige puter i duse fargetoner av lilla, sjøgrønn og sand som passer inn i samme palett. Utforsk tekstiler i netshopen her.

Linum puter