Spisebord T-bordet fra Ygg og Lyng i eik med sorte ben

Nydelige spisebord og sofabord fra norske Ygg & Lyng

Sofabord, Spisebord

Norske spise- og sofabord fra Ygg & Lyng

Ygg&Lyng er et norsk merke som leverer de lekreste møblene. Fra den Drammen baserte leverandøren kommer det tidløse møbler med materialvalg av høy kvalitet, hvilket gjør Ygg & Lyng til et meget godt valg.

LES MER: Se alle møbler fra Ygg & Lyng her

Bordene er i heltre eik i hele staver kommer i flere  forskjellige størrelser og overflate behandlinger som oljet / hvitoljet / wengebeiset / gråoljet & vokset. Da kan du finne akkurat det bordet som passer perfekt i hjemmet ditt!

Her ser du noen miljøbilder av de forskjellige bordene.

Viken spisebord i eik 180cm fra norske Ygg & Lyng

Det mest populære spisebordet er Viken i eik fra Ygg & Lyng. Det er et lekkert og nett spisebord som gir spisestuen et ekstra løft med sin stilrene form.

Miljøbilde av det runde spisebordet Vår i eik fra norske Ygg & Lyng.

Dette runde spisebordet Vår fra Ygg & Lyng er som laget for sosiale stunder med familie og venner.

Miljøbilde av spisesofa Kveld i mørkblått og spisebord Viola fra norske Ygg & Lyng.

Spisebordet Viola er et lekkert og feminint bord som gir spisestuen et ekstra løft med sin elegante form. Bordet er i heltre eik i hele staver og kommer i 4 størrelser. På bildet vises også spisesofaen Kveld. Viola kommer også som sofabord, se bilde under.

Viola sofabord fra Ygg og Lyng Miljøbilde av spisebordet Victoria i heltre eik fra Ygg & Lyng.

Spisebordet Victoria er et lekkert og elegant spisbord. Bordet er i heltre eik i hele staver og kommer i 4 størrelser. Du kan også få bordet som sofabord!

Spisestol Non, spisebord Varg og spisesofa Stunder fra Ygg & Lyng

Spisebordet Varg gir med sine skarpe bein et solid uttrykk, men er fortsatt nett i formen. På bildet vises også spisestolen NON og spisesofaen Stunder.

T-bord, spisebord fra Ygg & Lyng

T-bordet kombinerer heltre med sorte luftige ben i metall og gir spisebordet et grafisk og industrielt spennende uttrykk.

Sofabord DIS i hvitt fra Ygg og Lyng

 

Dis Sofabord er en moderne bord-serie i tre størrelser som kommer i ulike utførelser. Topp-platen på bordene i metall er vendbar og kan brukes både som vanlig bord eller eventuelt brettbord. Bordet kan du få i både sort eller hvitt.

Se alt fra Ygg & Lyng her