3346588_Standard-All-Plastic-Chair-Panton-Hal-Ply-Cork-Stool-Elephant-Plywood-Plate-Dining-Table-Ball-Clock_master-898x450

På tide å fornye spisestuen?

Del

Facebook
|
Twitter

Vi fører spisestoler fra merker som Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn, Muuto, HAY, Vitra, Naver Collection, Ygg & Lyng, Arper, DK3, Jess Design, GubiStolab.

Finn dine nye spisestoler via netshopen i ro og mak hjemmefra, eller kom innom oss i butikken så hjelper vi deg å finne en stol som passer til akkurat ditt spisebord! 

Carl Hansen & Søn

Den ikoniske CH24 Y-stolen ble designet av Hans J. Wegner i 1949 og har siden den gang beholdt status som en verdensberømt designklassiker. Kombiner den gjerne med de andre spisestolene fra Carl Hansen, for eksempel CH23 eller CH26 som også er designet av Wegner.

carl hansen

Fritz Hansen

Arne Jacobsens stolserie Series 7 fra Fritz Hansen består av ulike varianter av den ikoniske spisestolen Syveren eller Syverstolen fra 1955. Du får mykere sittekomfort med Series 7 i frontpolstret lær, eller et stramt og stilig uttrykk med Series 7 i Finér.

serie 7 fritz hansen

HAY

Spisestolene fra HAY er moderne med et snev av klassisk, dansk eleganse. De er enkle å vedlikeholde og sklir rett inn til hvilket som helst spisebord i hjemmet. Nedenfor ser du bestselgeren AAC 22 og Soft Edge 12.

aac22 og soft edge

Muuto

Enten du går for skallstolen Fiber Chair designet av Iskos Berlin eller den skulpturelle Cover Chair designet av Thomas Bentzen, kommer du til å sitte godt og lenge ved middagsbordet med spisestoler fra Muuto!

fiber chair

Vitra

Spisestolserien Eames Plastic Chair består av ikoniske klassikere designet av ekteparet Charles&Ray Eames i 1950, og produseres nå av Vitra. Dekorativ og god stol å sitte i som kommer i duse eller knæsje fargetoner. Dersom du velger Eames DSR med pulverlakkert stålunderstell kan stolene også brukes ute!

eames spisestoler

Gubi

Den lekre spisestolen Beetle fra Gubi kommer i flere fine utførelser. Velg mellom en rekke flotte farger på plastskallet, eller gå for et av de uendelig mange kvalitetstekstilene i sortimentet. Understellet kan du få lakkert i ulike varianter, eller i treverk som eik eller valnøtt.

beetle

Ygg&Lyng

Mesteparten av sortimentet til Ygg&Lyng er designet av Elin Louise Sveen, blant annet spisestolen Kyst som kommer med polstret sete i valgfritt tekstil og den klassiske pinnestolen Non i treverk.

ygg&lyng

Naver

Den tidløse og tøffe spisestolen Tiger er designet av Henrik Lehm for Naver Collection. Stolen er utformet med fokus på menneskets naturlige sittebehov, uten å gå på kompromiss med et elegant uttrykk.

tigerstol

Fant du ikke spisestolen du ønsker deg?

Vi selger et varierende utvalg av spisestolene vi kan bestille her i netshopen, og de finner du her. Hvis du ikke finner det du søker, kan du gjerne kontakte oss på request@verketinterior.no så hjelper vi deg videre!

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen