027TX_GR_A-900x450

Verdens mest behagelige solstoler fra Fiam

Del

Facebook
|
Twitter

Italienske Fiam produserer moderne utemøbler av høy kvalitet som kan brukes året rundt, både på hytta, stranden og hjemme i hagen. Solstolene kommer i to varianter, Fiesta Soft med heldekkende polstret myk pute og ekstra god komfort – eller Fiesta Texfil som er upolstret, nett og enklere å frakte med seg lengre distanser. Sittehøyden kan justeres i fire posisjoner, og ved å hekte av justeringsstroppene helt kan stolene flatpakkes og stues bort når de ikke er i bruk. Se alle produkter fra Fiam her.

Fiesta Soft

fiesta soft sort/hvit Liker du å sitte lenge i sola med en god bok? Da gjelder det å ta med seg verdens beste fluktstol! Her ser du Fiesta Soft i fargen sort/hvit som har tofarget trekk, men fremstår som mørk grå på avstand. Fiesta Soft egner seg også svært godt i vintersesongen på hytta, sleng oppi et saueskinn hvis du er ekstra frossenl! Flere populære fargevarianter finner du nedenfor:

1. Fiesta Soft Grey, 2. Fiesta Soft Sage Green, 3. Fiesta Soft Tomatrød/Oransje

Fiesta Texfil

Solstolene fra Fiam er både lekre og stabile, og kan som vist gjerne brukes på ujevnt underlag som svaberg eller skogsgrunn. Det flotte med Fiesta Texfil er at den tåler vann, så du kan sette deg og hvile med vått badetøy etter en forfriskende dukkert. På bildet ser du Fiesta Texfil i fargen Grey, men stolen finnes i mange andre freshe farger, som for eksempel knallgul!

1. Fiesta Texfil Grey, 2. Fiesta Texfil Yellow, 3. Fiesta Texfil White

fiesta texfil solstol

På utkikk etter utemøbler?

Utforsk flere flotte hagemøbler i sortimentet vårt her.

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen