Palissade-Lounge-Chair-Low_Palissade-Lounge-Sofa_Palissade-Ottoman_olive-1-900x450

Fem gode tips til innredning av uterommet

Del

Facebook
|
Twitter

Har du utemøblene på plass og vil friske opp inngangspartiet, terrassen, balkongen eller hagen? Enten du har stor plass du trenger å fylle eller vil skape bedre stemning på en mindre og begrenset plass, har vi noen smarte forslag til produkter som kan gjøre utesesongen enda hyggeligere for deg og dine i årene fremover!

cane-line

Muntre farger

Sett farge på interiøret med en benk eller stol som enkelt kan flyttes rundt etter behov.

palissade bench og sundays frame benk1. Palissade Bench i Olive fra HAY / 2. Frame Benk i Løv fra Sundays Design

panton stol vitraDesignikonet Panton Chair fra Vitra kan brukes innendørs så vel som ute.

Ekstra sitteplass

En puff kan brukes som både krakk og fotskammel. Blant annet Cane-line produserer komfortable puffer i selvdrenerende kvalitetstekstiler som tåler skandinavisk vær.

Cube er laget av det slitesterke utendørsmaterialet Cane-line Soft Rope, med en skumkjerne i det unike QuickDry-skummet som gir økt komfort og brukervennlighet, i tillegg blir materialet tørt igjen bare en time etter kraftig regn.

cane-line divineDen elegante puffen Divine er heklet i et veldig holdbart og slitesterkt materiale. Her vist sammen med Moments Sofa og Lounge Chair, også fra danske Cane-line.

Materialmiks

Ved å benytte deg av ulike materialer får møblementet mer dybde, så ikke vær redd for å kombinere for eksempel moderne stål og klassisk treverk.

cutter bench teak og reform benkFlotte hagemøbler fra Skagerak Denmark. 1. Harmonisk miljø med Cutter Bench Teak og Virkelyst Sofa med myke, gulstripete puter / 2. Reform Bench i Anthracite Black og Teak kan også brukes som serveringsbord.

De dekorative plantekassene Combine Planter fra Cane-line er laget med solid ramme i lava grey aluminium og vertikale lameller i teak. Plant blomster eller trær for å gi uteplassen et ekstra innslag av grønt!

Mobile bord

De siste årene har det kommet en rekke praktiske, solide sidebord som er så fine at de kan brukes inne og ute. Bordene drenerer regnvann, og er svært enkle å rengjøre.

on the move og conic lounge sofa fra canelineSidebordet On The Move kommer i flere størrelser slik at de kan settes ved siden av hverandre når du samler familie eller venner, men er også enkle å flytte på hvis du vil sette deg i fred i skyggen med en bok. Bordplaten kan løftes av og brukes som serveringsbrett på veien mellom kjøkkenet og uteplassen.

by your sideTa morgenkaffen ute! Det eneste du trenger er en god pute i ryggen og det flyttbare bordet By Your Side fra Skagerak Denmark. Håndtaket i teak står i myk kontrast til pulverlakken og gir bordet et dempet uttrykk.

Lys opp

Invester i noen solide lykter for å skape lun stemning etter at solen har gått ned.

soft spot solar lampDen bærbare lykten Soft Spot Solar Lamp fra Rosendahl Design Group kan lades med USB-lader eller solenergi, og kommer i tre anvendelige størrelser.

lighthouse og lighttubeLanternene Lighthouse og Lighttube fra Cane-line finnes i både teak og aluminium i ulike fasonger, farger og størrelser. Sett et kubbelys i lyktene og ta livet med ro!

pc portable Pierre Charpin’s PC Portable Lamp fra HAY er en raffinert og bærbar lampe som både kan brukes inne og ute. Den er laget av robust plastikk med matt lakk som er både skrape- og vannresistent. Lampen kommer i tre farger og kan lades opp med kabel.

På utkikk etter utemøbler?

Utforsk flere flotte hagemøbler i sortimentet vårt her.

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen