Oaki_lounge_heat_mass-row_Northern_photo_Chris_Tonnesen-High-res-900x450

Northern – Stilig design med nordisk sjel

Del

Facebook
|
Twitter

Se for deg Norden. Robust landskap og klare blå innsjøer, dramatiske horisonter som reflekteres i fantastiske fjorder. Et sted fylt med talent og drivkraft, alltid full av inspirasjon til nye idéer innenfor design. Northern sitt varemerke er en videreutvikling av studioene til tidligere Northern Lighting, hvor et team av kreative har lyst opp folkets hverdag de tolv siste årene. Nå designer og produserer de også fantastiske møbler og interiørartikler som sklir rett inn i et moderne, nordisk hjem med tanke på utforming, fargevalg, funksjonalitet, bærekraftig produksjon.

Gjennomført sortiment

La deg inspirere av de lekre miljøbildene med herlige fargekombinasjoner og innredningsløsninger til alle rom! Nedenfor ser du krakken Pal som kommer i ulike treverk med sete i kontrastflett eller heltre, og teppeserien Row Rug i ull fra New Zealand designet av Studio Terhedebrügge i 2020.

camp pal row1. Pal krakk i røket eik og Camp spisebord, 2. Row Rug gulvteppe i fargen Dark Green

Give me Hifive!

Modulsystemet Hifive er en sømløs oppbevaringsløsning som er utformet til kunne romme alt fra bøker til tekniske komponenter knyttet til tv eller stereoanlegg. Hifive ble designet av Rudi Wulff i 2018.

hifive northernUtforsk alle størrelser og varianter av Hifive modulsystem.

Tilfør hjemmet særpreg

Northern produserer både nyere statementpieces som Loud barskap designet av Färg&Blanche i 2018 og ikoniske klassikere som den prisvinnende bordlampen Birdy Table designet av Birger Dahl i 1952.

loud barskap og birdy table lamp1. Pal krakk i lys eik og Loud barskap, 2. Birdy Table Lamp i Black/Black

Smarte løsninger

Nest er en praktisk krok til gang eller soverom med stor knagg til å henge frakker og skjerf på. I tillegg har den en dyp skål på toppen slik at du kan oppbevare nøkler eller andre gjenstander du vil holde styr på på en synlig og ryddig måte! Finn ut mer om Nest oppbevaringsknagg.

En moderne, smidig og funksjonell sovesofa har vært svært etterlengtet! Den kule varianten Daybe erdesignet av Morten & Jonas for Northern. Den er komfortabel og myk, med en ryggdel som enkelt løsnes og forlenger sengeplassen.

Bruk Daybe som en vanlig sofa på dagtid og la den fungere som sovesofa ved behov.

Elegant formspråk

Bordlampen Ombre er har et mangefasettert design, som består av en kompakt base og en justerbar lampeskjerm. I følge designeren Antoine Rouzeau er Ombre designet utifra to essensielle prinsipper, nemlig skygge og lys. Samspillet mellom disse prinsippene starter med lyskilden, som projiserer hvitt lys oppover fra basen direkte på den smekre, bladformede lampeskjermen. Finn ut mer om Ombre.

ombre lampeI tillegg til å være dekorativ med sine sofistikerte konturer, er Cane Feiesett et funksjonelt husholdningsobjekt. De integrerte magnetene i toppen av hvert håndtak fester feiekosten til feiebrettet på en sømløs måte som skaper en vakker, buet silhuett. Oaki Lounge Chair ble designet av Stine Aas i 2020 og er med sine organiske, glatte linjer og skulpturelle form inspirert av japansk møbel-håndverk.

cane feiesett oaki lounge1. Cane Feiesett designet av Gridy, 2. Oaki Lounge Chair i Black Painted Oak

Nysgjerrig på Northern?

Vi selger et varierende utvalg av sortimentet til Northern i netshopen, og det finner du her. Hvis du ikke finner det du søker, kan du gjerne kontakte oss på request@verketinterior.no så hjelper vi deg videre!

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen