Foto_MintAgency1

BEDD plantekasser gir deg grønne hender

Del

Facebook
|
Twitter

BEDD er et norsk selskap som utvikler og leverer plantekasser og høybed i system til hage, terrasse og uterom. ​Idéen til BEDD begynte å spire våren 2015 da Jeanette Grønli stilte seg spørsmålet, om man kunne utvikle og produsere norske plantekasser i stål. Dette initierte et samarbeid med industridesigner Bjørn Bye i ByBye Design. ByBye Design utviklet et modulbasert system hvor ulike sidepaneler i stål enkelt lar seg kombinere og sammenføye til en hel rekke variasjoner av solide og varige plantekasser.

bedd plantekasseSe utvalget av BEDD i nettbutikken her.

beddBEDD er et mer funksjonelt, fleksibelt og estetisk alternativ til pallekarmer, for dyrking i hager eller urbane omgivelser. Hensikten med plantekassene er lidenskap for grønne og gode miljøer, kunnskap om pleie og bruk av planter og felleskap gjennom deling av inspirasjon mellom fagpersoner og inspirerte kunder.

bedd plantekassePlantekasse 120x40x25 med bunn og hjul i utførelsen galfan.

bedd plantekassePlantekasse 60x60x40 m. bunn og hjul, vist i hvit til venstre og galfan til høyre.

bedd plantekasse

Nysgjerrig på BEDD?

Vi selger frittstående enkeltmoduler i nettbutikken, og de finner du her. Dersom du ønsker en skreddersydd løsning med flere moduler i system, kan du ta kontakt med oss på firmapost@verketinterior.no eller tlf. 67171550 så hjelper vi deg videre!

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen