Palissade-Lounge-Chair-Low_Palissade-Lounge-Sofa_Palissade-Ottoman_olive-1-900x450

Fem favoritter fra Kjøkkenverket

Del

Facebook
|
Twitter

Kjøkkenverket fører alt du kan drømme om til borddekking og matlaging. Nedenfor finner du et knippe av våre favoritter som du også får kjøpt her i netshopen!

Lekre glass til boblene

frederik baggerHar du også en greie for champagne? Da er Crispy Gatsby fra Frederik Bagger det perfekte glasset for deg! Krystallglassene fra Frederik Bagger er kuttet på et diamanthjul, og den høye kvaliteten på glasset sørger for langvarig glans og klarhet.

Dekorativ porselen

poppy hammershøiDet nye serviset Hammershøi Poppy fra Kähler er designet for å dekke et stilig bord med et kreativt, personlig preg. De vakre akvarelltegningene av valmueblomster er håndmalt av designeren Rikke Jacobsen og overført til porselenet.

Hver sin plass ved bordet

lind dnaTable Mat Curve fra Lind DNA er en bærekraftig spisebrikke laget av resirkulert skinn, velg mellom flere flotte farger!

Snertne dessertskåler

stub holmegaardGlass-serien STUB fra Holmegaard består av praktiske og moderne glass i tre ulike størrelser. Alle glassene har lav stett slik at de enkelt kan stables når de ikke er i bruk.

Fremhev blomstene

klong äng vaseDen vakre vasen Äng fra Klong gir deg muligheten til å dandere blomster på en ny måte med sin enkle, men delikate konstruksjon.

Vil du se flere produkter til kjøkken og bordekking?

Du finner resten av sortimentet fra Kjøkkenverket her!

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen