Kongledyr-jakob_redigert-2

Lær om naturen med de fine lekene fra norske STØ

Del

Facebook
|
Twitter

Med produktene til STØ kan du oppdage gleden av å bruke naturen som læremester. Gründeren bak merkevaren er industridesigner Elin Karine Borge. Sammen med broren Lars Christer Borge driver de familiebedriften. Søskenparet kommer fra en møbelsnekkerfamilie med røtter tilbake fra 1930 tallet.

stø

Under mammapermisjon med sønnen Jakob ønsket Elin en fellesaktivitet for hele familien. Da kom ideen om å lage et fuglekassebyggesett så både barn og voksne kunne ha det gøy sammen. Hun ønsket at andre også skulle få gleden av produktet. I samarbeid med broren Lars utviklet de det aller første fuglekasse- byggesettet. Elin og Lars ønsker at alle produktene de utvikler skal gi mestringsglede, gjennom lek og læring uavhengig av alder. Med ekte, ærlige materialer og lekne farger skal produktene til STØ skape gode opplevelser for både liten og stor.

Utforsk vannkanten

Lær om krabbene med dette kjekke krabbesnøret! Fest agnet i klypen, så synker den rett til bunns. Med et håndtak av tre og kork flyter snøret, hvis du skulle miste det i vannet. Et vannfast hefte følger med, her finner du flotte illustrasjoner, fakta om krabbene og en huskeliste på alt du trenger før du begynner krabbefiske.

krabbesnøreLek og lær i norsk natur med strandbingo! Strandbingoen kommer som en sammenbrettbar kasse, bestående av 6 rom med bilder og navn på ting man finner langs kysten. Vær den raskeste til å samle alle tingene det er bilde av i kassen. Del dere inn i lag, og spill mot hverandre, da blir det ekstra spennende.

strandbingo stø

Bygg en fuglekasse

Følg fuglelivet på nært hold med denne fine fuglekassen! Å sette den sammen er en hyggelig fellesaktivitet for barn og voksne, og en fin anledning til å lære om våre vanligste fugler. Fuglekassen leveres som komplett byggesett i ubehandlet furu, en enkel brukanvisning med fine illustrasjoner og fakta om fuglene følger med.

fuglekasse

På tur i skogen

Ha det gøy i skog og mark med disse fire lekefjølene, som også kan brukes som tallerken rundt bålet i skogen eller ved frokostbordet. Kjempefine å henge på sekken når du er på tur.

Finn en gren fra et seljetre og spikk din egen seljefløyte. Hold en konsert sammen med fuglene om våren!

lekefjølerPinnebrød smaker alltid godt! Enkelt å klargjøre før du drar hjemmefra. Snurr deigen på en pinne og stek den over bålet.

lekefjølerLær forskjell på babord og styrbord. Arranger et båtløp i bekken, hvem vinner?

lekefjølerFinn kongler og pinner i skogen, og lag deg kongledyr. Lag deg en hel bondegård da vel! Hvilken kongle hører til hvilket tre?

lekefjøler

Nysgjerrig på STØ?

Du finner et utvalg av sortimentet til salgs i nettbutikken her, velkommen innom Lilleverket dersom du ønsker mer informasjon!

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen