FH_Series-7_3107_Dusk-Blue_Lavender-Blue_Midnight-Blue_Essay_CM32_Oak_Clam_Ikebana_1-900x450-1

Høstens kampanjetilbud og flotte nyheter

Del

Facebook
|
Twitter

Denne høsten kan du virkelig gjøre noen gode kupp på våre mest populære bord fra blant annet Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn og dk3! I tillegg lanserer Fritz Hansen nye farger på den berømte syverstolen av Arne Jacobsen, så nå er det ingen grunn til å vente med å friske opp hele spisestuen med vakre kvalitetsmøbler!

Fritz Hansen

 

Kombinasjonen av slitesterk laminat og elegante, buede eiffelben gjør Super-Ellipse til et lekkert og stødig spisebord som tåler en støyt.  Nå tilbyr vi -20% rabatt på Super-Ellipse spisebord fra Fritz Hansen frem til og med 31.10.2020. Gjelder alle størrelser med bordplate i hvit laminat og understell i krom.

Collage-bilder-til-blogg-hostkampanjer-20205

Trenger du stoler til ditt nye spisebord? Nå lanserer Fritz Hansen 16 nye, lekre farger på Serie 7 spisestolene opprinnelig designet av Arne Jacobsen i 1955.

Collage-bilder-til-blogg-serie-7

Syverstolene er ikke bare fine å se på, de kan faktisk stables slik at de ikke opptar mye lagringsplass når de ikke er i bruk. Se de nye fargene på Serie 7 her!

Carl Hansen & Søn

Dersom du drømmer om et tidløst spisebord med mulighet for uttrekk og plass til mange, kan vi anbefale å investere i et av disse mesterverkene Hans J. Wegner har designet for Carl Hansen & Søn!

-20% på CH337 spisebord og CH338 spisebord av Hans J. Wegner, tilbudet gjelder for bord i såpet eller naturoljet eik frem til 31.12.2020. Det er også tilbud på tilleggsplater i MDF til begge bordene. Ta gjerne kontakt med oss på firmapost@verketinterior.no eller tlf. 67171550 dersom du lurer på noe.

Frem til 31.12.2020 får du kjøpt limited edition varianten CH24 Soft | Y-stolen av Hans J. Wegner fra Carl Hansen & Søn til kun 5.295,- per stk. Velg mellom fem farger med matt finish.

dk3

Ten Table er midt i blinken for deg som er ute etter et showpiece til spisestuen! Nå tilbyr vi -10% på spisebordene Ten Table og Ten Table Round designet av Christian Troels, tilbudet gjelder alle størrelser og utførelser frem til 31.12.2020.

I fjor relanserte dk3 denne vakre spisestolen designet av Poul Cadovius på 50-tallet. Nå tilbyr vi -10% på Pia Chair og kampanjeprisene gjelder frem til 31.10.2020.

Collage-bilder-til-blogg-hostkampanjer-20207
Collage-bilder-til-blogg-hostkampanjer-20209

Disse fantastiske sofabordene fra dk3 har utrolig fine detaljer i treverket, enten du velger eik, villeik eller valnøtt. Denne høsten tilbyr vi -10% på Groove Coffee Table og Ten Coffee Table frem til 31.12.2020.

Nysgjerrig på flere kampanjetilbud?

Vi selger et utvalg av alle møblene på kampanjetilbud her i netshopen, og de finner du her. Hvis du ikke finner det du søker, kan du gjerne kontakte oss på firmapost@verketinterior.no så hjelper vi deg videre!

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen