serie 7

Høstens kampanjetilbud og flotte nyheter

Sofabord, Spisebord, Spisestoler, Spisestuen, Stuen, Tilbud

Denne høsten kan du virkelig gjøre noen gode kupp på våre mest populære bord fra blant annet Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn og dk3! I tillegg lanserer Fritz Hansen nye farger på den berømte syverstolen av Arne Jacobsen. HAY og Vitra kommer med flotte kampanjer på spisestoler, så nå er det ingen grunn til å vente med å friske opp hele spisestuen med vakre kvalitetsmøbler!

HAY

About A Chair Soft er en fortsettelse av det langsiktige samarbeidet mellom HAY og designeren Hee Welling. Det er den høye ryggen og det sjenerøst sete som karakteriserer stolen og gir den en fantastisk sittekomfort. Sammen med det flotte spisebordetbordet CPH30 som er perfekt til den som ofte har mange til middag gir vi -20% rabatt frem til og med 30.10.2020.

Spisestolen AAC Soft og spisebordet CPH30 fra HAY

VITRA

Er det noen som kan spisestoler så er det Vitra. Enten du ønsker de klassiske og vedlikeholdsfrie skallstolene eller med polstring så får du en god sitteopplevelse. Kjøp 5 stoler og få 6 gjelder frem til og med 31.12.2020 på utvalgte modeller.

Eames plastic chairs fra Vitra rundt et bordVitra er kjent for sine fantastiske lenestoler. Dette er stoler du har livet ut. De har en fantastisk holdbarhet hvilket gjør dem til en meget bærekraftig investering. Velg mellom Eames Lounge Chair, Repos, Grand Repos eller Grand Relax som vi gir -20% rabatt på til og med 31.12.2020.

Lenestolene Repos og Grand Repos fra Vitra

Fritz Hansen

Kombinasjonen av slitesterk laminat og elegante, buede eiffelben gjør Super-Ellipse til et lekkert og stødig spisebord som tåler en støyt.  Nå tilbyr vi -20% rabatt på Super-Ellipse spisebord fra Fritz Hansen frem til og med 31.10.2020. Gjelder alle størrelser med bordplate i hvit laminat og understell i krom.

super-ellipse serie 7

Trenger du stoler til ditt nye spisebord? Nå lanserer Fritz Hansen 16 nye, lekre farger på Serie 7 spisestolene opprinnelig designet av Arne Jacobsen i 1955. Syverstolene er ikke bare fine å se på, de kan faktisk stables slik at de ikke opptar mye lagringsplass når de ikke er i bruk. Se de nye fargene på Serie 7 her!

serie 7

Carl Hansen & Søn

Dersom du drømmer om et tidløst spisebord med mulighet for uttrekk og plass til mange, kan vi anbefale å investere i et av disse mesterverkene Hans J. Wegner har designet for Carl Hansen & Søn!

ch338 carl hansen-20% på CH337 spisebord og CH338 spisebord av Hans J. Wegner, tilbudet gjelder for bord i såpet eller naturoljet eik frem til 31.12.2020. Det er også tilbud på tilleggsplater i MDF til begge bordene. Ta gjerne kontakt med oss på firmapost@verketinterior.no eller tlf. 67171550 dersom du lurer på noe.

ch337 ch24

Frem til 31.12.2020 får du kjøpt limited edition varianten CH24 Soft | Y-stolen av Hans J. Wegner fra Carl Hansen & Søn til kun 5.295,- per stk. Velg mellom fem farger med matt finish.

ch24 soft

dk3

Ten Table er midt i blinken for deg som er ute etter et showpiece til spisestuen! Nå tilbyr vi -10% på spisebordene Ten Table og Ten Table Round designet av Christian Troels, tilbudet gjelder alle størrelser og utførelser frem til 31.12.2020.

ten table pia chair

I fjor relanserte dk3 denne vakre spisestolen designet av Poul Cadovius på 50-tallet. Nå tilbyr vi -10% på Pia Chair og kampanjeprisene gjelder frem til 31.10.2020.

ten table pia chair

Disse fantastiske sofabordene fra dk3 har utrolig fine detaljer i treverket, enten du velger eik, villeik eller valnøtt. Denne høsten tilbyr vi -10% på Groove Coffee Table og Ten Coffee Table frem til 31.12.2020.

ten table groove dk3

Nysgjerrig på flere kampanjetilbud?

Vi selger et utvalg av alle møblene på kampanjetilbud her i netshopen, og de finner du her. Hvis du ikke finner det du søker, kan du gjerne kontakte oss på firmapost@verketinterior.no så hjelper vi deg videre!