Forside-lenestol-favoritter

Lenestolene alle drømmer om finner du hos oss!

Del

Facebook
|
Twitter

Hos oss finner du garantert en ny favoritt lenestol!
Her får du full oversikt over alle våre lenestoler.

LK Hjelle: Siesta Classic High

En av våre bestselgende leverandører 2020 var norske LK Hjelle, og ikoniske Siesta Classic som først ble designet i 1965 av Ingmar Relling finner du i vår butikk! Stolen er nett og har en fleksibel ramme som sikrer en helt unik komfort! Perfekt for å slappe av i– eller ta en klassisk siesta! Bestill før februar og sikre deg 10% på stolen og alt fra LK Hjelle.

Cuero Design: Butterfly Iceland Mariposa Shorn Grey

Kun en av hundre sauer er født med naturlig gråfarge på Island, og det er spesielt derfor dette lune og varme skinnet er utrolig unikt. Stolen finnes i mange ulike varianter og som utemøbel.

Fritz Hansen: Egg™

Lenestolen Egg fra Arne Jacobsen har blitt referert som både en trone og et tilfluktssted, og Egg er helt klart mer enn bare en god stol! Frem til 28. februar er denne fantastiske skulpturelle stolen i re-wool på tilbud til 52.995,-

Stolab: Link Lounge Easy Chair

Link ble designet av Dan Ihreborn med utgangspunkt i et skandinavisk 50-tall, hvor detaljerte armlenevinger var en populær forekomst. Denne tøffe stolen og alt fra Stolab fås nå til 10% ut januar.

Jonas Ihreborn: Seventy Five Wood

Seventy Five Wood er den nye stjernen til Jonas Ihreborn. I 2007 ble lenestolen Seventy designet av Ihreborn og ble fulgt opp for noen år siden med den mindre versjonen Seventy Five. Nå har de laget en versjon i tre av den populære stolen. Lenestolen er tilgjengelig i oljet valnøtt og beiset ask – to solide materialer som bidrar til et stilig, eksklusivt utseende, med ekstraordinær komfort. Denne stolen og alt fra Ihreborn er på 10% ut januar.

Er du en av mange som elsker Bollo?

Vår søsterbutikk Et Hjem selger Bollo fra Fogia. Bollo var et initiativ på en typisk skandinavisk lenestol med slanke trekk og beskjeden bruk av materialer. Resultatet ble en stol drevet av komfort – både visuelt og i bruk. Besøk vår søsterbutikk her.

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen