14februar

Gled noen med en pakke på døren!

Del

Facebook
|
Twitter

I år er det morsdag og Valentine´s Day den 14. februar, men i år er det like viktig å glede enn venn, søster, kollega eller bestemor du ikke har sett på lenge. Siden mange av oss ikke kan reise til andre, så spanderer vi frakt helt til døra på noen utvalgte favoritter. Tilbudet gjelder selvsagt i hele Norge frem til 14. februar!


Hvis du ønsker at pakken skal leveres til noen andre, skriv fornavn, etternavn, adresse og telefonnummer til mottaker i «ordrenotater» før du fullfører kjøp.

Her er våre utvalgte favoritter

 

Deilige ullpledd fra Silkeborg Uldspinderi

Siden 1987 og i tre generasjoner har Silkeborg Uldspinderi jobbet med ull, fra råfibre til ferdige produkt, og fokuset har vært å bruke gode råmaterialer, utmerket prosess og høy kvalitet.

Hoeg-Moller-20.06.25-Silkeborg-Uldspinderi10538-copy

Molekyl lysestake og telysestake

Den populære Molekyl lysestaken og telysestaken fra Gejst er perfekt for de som liker interiør. I pakken medfølger 25 små og 25 store stålkuler, en sterk magnet og resten er opp til kreativiteten!

Gejst_Molekyl6

Selvregulerende vannkoker

Den prisvinnende vannkokeren Stagg EKG fra Fellow har med sin minimalistiske design, hurtig oppvarming, temperaturregulering og 60-minutters hold-modus raskt blitt en stor favoritt.

Miljobilde-av-Fellow-vannkoker-stagg-EKG-sort-på-en-benk

Aalto vase

Denne nydelige og tidløse Aalto-vasen er inspirert av bølger (aalto på finsk), og i 1936 tok vasen 1.plass i Karhula-Iittala Glass Design konkurransen. Passer perfekt til en bukett tulipaner.

Iittala_2020_Miranda_Kartio_Aalto_Valkea_04

Håndslipte og slitesterke glass fra Frederik Bagger

Nydelige håndslipte glass fra Frederik Bagger. Glassene er ekstra slitesterke, tåler oppvaskmaskin og alt fra -25 grader og helt opp til +180 grader, slik at du kan bruke glassene i hverdagen og til spesielle høytider! Kommer også i flotte farger.

10344_1200x

Økologiske såper og kremer fra Simple Goods

Simple Goods er en nyhet i vår nettbutikk, og de har en rekke såpe- og kremprodukter både for kropp og hus! Produktene er laget av naturlige og økologiske ingredienser, og har et utvalg med herlige dufter.

006_SimpleGoods_Lifestyle_2019-e1565790689607-980x1120-1

Sjokolade og lakris av Lakrids by Bülow

I anledning Valentine´s Day har Lakrids by Bülow laget Love, to ulike kombinasjoner av sjokolade og lakris. Prøv Strawberry & Cream med en deilig smak av røde jordbær, hvit sjokolade og søt lakris – eller – kanskje du foretrekker smakene salt lakris, karamellisert sjokolade og solbær i Fruity Caramel? Lakrisen er kokt på rismel og er derfor glutenfri.

FruityCaramel-StrawberryCream

Vår søsterbutikk Et Hjem har fri frakt til døren på:

  • Stoff Nagel-lysestake
  • Lilly lysestaken
  • Coffee table-bøker
  • Håndklær fra Missoni
  • Sminkepunger fra
  • WOUF
  • Duftlys fra Paia
  • Copenhagen
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Inspirasjon og tips

Rull til toppen