heading-kopi-1-900x450

Ti interiørfavoritter for ekstra hyttekos!

Del

Facebook
|
Twitter

Det florerer av interiørtips og -trender til hytta fra magasiner og influencere. Basert på det har vi plukket ut ti interiørfavoritter vi tror du vil elske!

 

1. En god gyngestol du kan sitte i lenge!
Gyngestolen J16 fra Fredericia ble designet i 1944, og fåes i såpet, sortlakket, oljet eik og valnøtt. Dette er en klassisk interiørfavoritt vi ser mye!

Fredericia-gyngestol

2. Designmatter fra Heymat du kan hvile beina på

Ambisjonen til Heymat er å gi hver kunde et kvalitetsprodukt som kan nytes og som varer lenge. Mattene er laget av resirkulerte materialer. Designene er utviklet i samarbeid med noen av Norges fremste formgivere, og med tidløse motiver varer mattene også visuelt. Heymat har også kommet med et nytt familiemedlem Mix Teklan.

Haymat

3. Lys opp hytta med Secto sine tidløse trelamper håndlaget i Finland!

Lampene fåes i bjørk, hvit, sort og valnøtt. Nyhet i vår nettbutikk!

Secto-lamper

4. Enkel og morsom matlaging med Tranquilo sin gryte

Denne gryten er ingen vanlig gryte, og kan brukes til alt av matlaging. Gryten fungerer på alle koketopper, og man kan steke, koke, brase, grille og bake i de! Finnes i str. 30, 40 og 50 cm. Tranquilo har også fat i fire ulike størrelser, som du ser under til høyre.

Tranquilo-gryte

5. Koselig stemning med levende lys i vakre lysestaker, telysholdere og lykter!

Norske merket Nedre Foss designer bærekraftige objekter som vil vare i flere tiår. Ut februar har vi 3 for 2 på Sirkel fra Nedre Foss. Lokale Torsteinsen Design har designet Færder lykt, en stilren lykt med praktisk håndtak og beregnet for stearinlys!

6. Nyt varm drikke hele dagen med Fellow sin selvregulerende vannkoker

Denne prisvinnende vannkokeren har med sitt minimalistiske design, hurtig oppvarming, temperaturregulering og 60-minutters hold-modus raskt blitt en stor favoritt. Helt perfekt på hytta hvor barn vil ha kakao og voksne vil ha kaffe eller te!

Fellow

7. Trendy og rustikke kaffekopper fra Skagerak og Serax

Edge-koppen fra Skagerak har med sin matte utside og glaserte innside blitt inspirert av de greske egypterne sitt håndverk. Terres de Rêves-serien til Serax er designet av Anita Le Grelle. Serien har blitt inspirert av vakre jordiske former og farger fra fjell, sjø, huler og isberg.

8. Få lenestoler slår komforten til Butterfly-stolen til Cuero Design

Kun en av hundre sauer er født med naturlig gråfarge på Island. Derfor er dette lune og varme skinnet utrolig unikt. Stolen finnes i mange ulike varianter og som utemøbel.

Butterfly-Cuero

9. Varm kroppen med Silkeborg sine nydelige pledd

Siden 1987 og i tre generasjoner har Silkeborg Uldspinderi jobbet med ull. Fra råfibre til ferdige produkt, og fokuset har vært å bruke gode råmaterialer, utmerket prosess og høy kvalitet.

10. Gjør det ekstra koselig og varmt med lammeskinn og stolpute til å ha på stolene inne eller ute!

En klassisk interiørfavoritt som er tidløst og praktisk, og hvert saueskinn er unikt i både form og farge. Langhårede skinn finner du her, korthårede her, og stolpute her. Vi har også nydelige puffer i korthårede fåreskinn og 100% vevd ull fra Shepherd.

Shepherd

Noe du savner i vår liste? Vår søsterbutikk Et Hjem har også mye nydelig til hytta, som krystallkuler fra Hadeland Glassverk, telysholdere fra Skogberg & Smart, duftlys fra Paia Copenhagen og Shepherd skinn og puter!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Inspirasjon og tips

Rull til toppen