1200px-Flag_of_Norway.svg_-900x450

Se etter det norske flagget!

Del

Facebook
|
Twitter

Verket Interiør, Lilleverket og Kjøkkenverket fører over 20 norske merkevarer – det er vi stolte av!

Verket Interiør, Lilleverket og Kjøkkenverket kommer til å ha en rekke tilbud og giveaways fra sine norske leverandører. I butikk og nettbutikk vil vi markere merkevarene med norske flagg, Ønsker du fullstendig oversikt over alle tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Verket Interiør, Kjøkkenverket og Lilleverket fører disse norske merkevarene:
Abate | Baby Livia | Blafre | Eikund | FjordfiestaFram Oslo | Hadeland Glassverk | Heymat |  Kattnakken | LK Hjelle | Nedre Foss | Northern | PorsgrundSkaugum Bestikk | Sundays Design | Studio Føy |  Stø | Sögne Home | Tonning & Stryn | Torsteinsen DesignUND | Vilje & Ve | Volant | Ygg & Lyng 

ABATE

Abate ble etablert av Kristian og Leo som er tidligere pilotkollegaer. I mangel på bra sengetøy til en god pris startet de Abate, som har utviklet seg til å produsere mer enn bare fantastisk sengetøy. Deres fokus ligger på at høy kvalitet, komfort og design ikke skal koste en formue.

BABY LIVIA

Baby Livia er en familiebedrift med en mor som elsker design, og en far som elsker produkter som gjør livet til småbarnsforeldre enklere. Det hele startet med å gjøre middagsstundene enklere (og mindre grisete) for deres baby Livia.

20% rabatt på hele sortimentet (ikke bestillingsvarer) 14-20. mars

BLAFRE

Blafre er et familiefirma, og ble etablert av eier Ingrid høsten 2005 mens hun var i svangerskapspermisjon. Firmaet er kjent for deres fargerike farger og morsomme figurer.

20% rabatt på hele sortimentet (ikke bestillingsvarer) 14-20. mars

EIKUND

En relativt nyoppstartet møbelprodusent som har tatt opp produksjonen av klassikere fra 1950 og 60-tallet. De er kjent for Krysset designet av Fredrik A. Kayser i 1955 og Fluffy i 1954.

15% rabatt på Krysset 15.03

FJORDFIESTA

Fjordfiesta ble etablert i 2004 av Pål Lunder. De skaper tidløs og bærekraftig skandinavisk design, og alt er håndlaget i Norge.

Kjøp 6 betal for 5 på alle spisestoler (Scandia Junior og Scandia Prince) 18.03

FRAM OSLO

Fram Oslo er et familieeid selskap som har som mål å skape produkter av høy kvalitet og bærekraftighet som kan vare i generasjoner. De inspireres av Norge sine vakre naturlige skapninger, hvor funksjonalitet spiller en viktig rolle. Alle produkter er designet og produsert i Norge.

HADELAND GLASSVERK

Hadeland Glassverk ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift. Glassverket munnblåser og håndsliper sine produkter lokalt på Hadeland Glassverk. Kjøkkenverket fører Siri-serien, designet av Willy Johansson i 1953, som nylig ble relansert på Hadeland Glassverk.

20% rabatt på hele sortimentet (ikke bestillingsvarer) 14-20. mars

HEYMAT

Heymat ble etablert av ekteparet Sonja Djønne og Thoralf Lian i 2016, og samme år ble første kolleksjon lansert. Deres ambisjon er å gi hver kunde et kvalitetsprodukt som i tillegg er bærekraftig. Mattene er derfor laget av resirkulerte materialer, som plast.

KATTNAKKEN

Kattnakken er en regntøysprodusent fra Vestlandet, som lager regntøy av høy kvalitet.

20% rabatt på hele sortimentet (ikke bestillingsvarer) 14-20. mars

LK HJELLE

LK Hjelle ble etablert på 1940-tallet, og har siden da produsert alle deres møbler i Norge. De viderefører og skaper nydelige og tidløse skandinaviske ikoner. De er kjent for Siesta, en ikonisk stol designet av Ingmar Relling i 1965.

10% rabatt på Siesta, 711 og Falcon 17.03

NEDRE FOSS

Nedre Foss ble etablert av Torbjørn Anderssen og Espen Voll i 2009. De skaper bærekraftige ikoner med røtter fra skandinavisk design. Mest kjent er de for Ildhane, et objekt som er designet for å vare i århundrer.

NORTHERN

Daglig leder Ove Rogne startet den magiske reisen i 2005, da Northern først het Northern Lighting. Den gang var målet å skape unike objekter som var vakre, funksjonelle og bærekraftig. Som vi kjenner de i dag – Northern – selger de mer enn belysning, men målet er likevel det samme.

20% rabatt på alt fra Northern 14-20.03

PORSGRUND

Porsgrunds Porselænsfabrik ble etablert i 1885 og har siden den første brenningen i 1887 laget porselen for det norske markedet. Siden produksjonsoppstarten har Porsgrund vært en av landets fremste designbedrifter. Kjøkkenverket fører Natur-serviset fra Porsgrund.

20% rabatt på alt fra Porsgrund 14-20. mars

Porsgrund

SKAUGUM BESTIKK

Skaugum Bestikk er håndlaget på Geilo med lidenskap for form og estetikk. Siden 1943 har vi vært med til både hverdag og fest, og vår historie fortsetter med deg. Kjøkkenverket fører Skaugum Bestikk, besøk butikken for å se utvalget.

20% rabatt på alt fra Skaugum Bestikk 14-20. mars

SUNDAYS DESIGN

Sundays Design har røtter tilbake til båtpute-produksjon for 40 år siden, og har mer enn 25 års erfaring med hagemøbelbransjen. Deres nydelige hagemøbler og puter produseres i Norge, og kan stå ute i all slags vær.

STUDIO FØY

Studio Føy ble etablert av Guro Sørbø Midtun og Siri Line mens de fullførte sine studier. I 2017 vant de pris «Årets nykommer» av Bo Bedre. Deres produkt Sausenebb er å finne på Kjøkkenverket og verketinterior.no.

20% rabatt på alt fra Studio Føy 14-20. mars

STØ

Stø er en norsk familiebedrift drevet av søskenparet Elin og Lars. Det hele startet med at Elin ønsket en felles familieaktivitet, og derav kom ideen til deres første produkt – fuglekassebyggesett. De utvikler produkter som bidrar til mestringsfølelse via lek og læring.

20% rabatt på hele sortimentet (ikke bestillingsvarer) 14-20. mars

SÖGNE HOME

Sögne Home ble startet i 2011 av Kristin og Linda. De designer ærlige interiørprodukter av høyeste kvalitet. Produktene har et moderne og skandinavisk formspråk, samtidig som de er tidløse og stilrene i en kvalitet som er ment for å vare i generasjoner.

TONNING & STRYN

Tonning og Stryn startet i 1939, og har siden da produsert nydelig tremøbler i Norge. De samarbeider med en rekke anerkjente designere.

10% rabatt på hele sortimentet 14.03

TORSTEINSEN DESIGN

Torsteinsen Design ble etablert av ekteparet Fredrik og Solveig Torsteinsen og Vidar Øverby. De har en praktisk tilnærming kombinert med mange års erfaring, som gir innovative, funksjonelle og kostnadseffektive løsninger for kundene.

 15% rabatt på Færder lykt fra Torsteinsen Design 14-20.03

UND

UND er en design-drevet norsk merkevare fra Bergen, stiftet i 2016. De skaper hverdagsglede gjennom funksjonelle kvalitetsprodukter med god design og autentiske historier, inspirert av norsk livsstil, natur & kultur. UND har et uttalt mål om å bidra til å redusere plast-bruken i hverdagen. FNs 17 bærekraftsmål er deres kompass.

VILJE & VE

Vilje & Ve ble startet i 2015 av to småbarnsforeldre i Oslo. Markedet manglet pene, behagelige plagg for de små med sensitiv hud, og det ville dem gjøre noe med. Lilleverket fører Vilje & Ve, se hele utvalget i butikk.

20% rabatt på hele sortimentet (ikke bestillingsvarer) 14-20. mars

VOLANT

Gründer Daniel Hoftun vokste opp ved Bymarka i Trondheim og ble introdusert for en naturlig livsstil i ung alder. Han bygde den første volant-kolleksjonen fra leiligheten sin, og håndpakket og leverte hver ordre på sykkel. Diffuseren er håndlaget av høykvalitets porselen og hver eneste diffuser er unik. Kun de absolutt beste økologiske 100% rene eteriske oljene fra 30+ land får plass i deres sortiment.

YGG & LYNG

Ygg & Lyng produserer nydelige møbler inspirert av norsk natur, historie og tradisjoner. I år kommer de med en rekke nye farger til Bris-kolleksjonen.

20% rabatt på Bris lørdag 19. og søndag 20. mars

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen