image3-1-900x450

Interiørdesigner Tone – slik styler du vårbordet

Del

Facebook
|
Twitter

En ny vakker skatt har funnet veien inn til Kjøkkenverket – Affari of Sweden sitt servise Amelia. Serviset har et delikat marmor-mønster, med hint av hvite, blå, grå og brune toner. Alle tallerknene er ulike, og det skaper et nydelig spill på bordet. I serviset finnes også en mugge og kopper – og muggen er perfekt som vase.

Velg deg en palett og bring vårblomstene inn – er et av Tone sine tips.

Fotokred: Tone @pocket_Valley_Living

«Jeg velger meg alltid en palett når jeg skal dekke et bord eller innrede, og tar ofte utgangspunkt i et utemiljø. De fargene som naturlig finnes sammen ute fungerer alltid godt i interiøret også. På bordet er paletten hentet fra svaberg ved sjøen og gir serviset med marmorlook en mer nedpå karakter.» – Tone

Hun anbefaler å bringe naturen inn i stua – og kvister og blåbærlyng er en ny favoritt hos henne. Hun er glad i naturlige elementer på bordet og pynter sjelden med nips. Sesongtypiske kvister kan legges som et dekke på bordet eller brukes som serviettringer som hun har gjort i bildet over.

Style bordet med ulike høyder, materialer, teksturer og farger

Fotokred: Tone @pocket_Valley_Living

I tillegg har hun mikset inn treskåler fra Stuff og lysestaker fra ib Laursen, som også finnes på Kjøkkenverket. «Måltidet blir ekstra spennende om det byr på ulike farger og teksturer og en god komposisjon for bordet fremhever dette. Mindre skåler er en morsom måte å fordele fargene og teksturene utover. Det er også praktisk å ha de ulike matvarene fordelt utover bordet, slik at alt er lett tilgjengelig for gjestene.» – Tone.

Vårens bestselgere hos Kjøkkenverket

I tillegg har Kjøkkenverket fått inn nydelige lin- og bomullsduker fra svenske merket Chamois. Bomullsdukene er håndtrykt i tradisjonell indisk blokktrykkteknikk i vakre mønstre, og lin-dukene er håndvevd i 100% lin.

Et enkelt, praktisk, klassisk glass fra Holmegaard STUB-serien. STUB-glassene ble opprinnelig produsert mellom 1958 og 1995 av Kastrup Glassworks. Se alt fra Holmegaard her.

Ta kontakt med butikken på kv@verketinterior.no eller 67 17 03 40 hvis det er noe du savner i nettbutikken, eller ønsker å benytte deg av klikk & hent.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Inspirasjon og tips

Rull til toppen