Miljøbilde av Linie Design teppe Mattia White

15% på håndvevde kvalitetstepper fra Linie Design

Uncategorized

Linie Design er et dansk designfirma grunnlagt i 1980. Teppene er designet av anerkjente skandinaviske designere og håndvevd av indiske vevere som har raffinert håndverket i generasjoner.

Tilbudet gjelder alle tepper fra Linie Design i uke 9 og 10.

Miljøbilder av Fade Grey teppe fra Linie Design
Fade designet av Kim Naver

Kvalitet og enkel estetikk er helt grunnleggende for alt Linie gjør, og de utforsker stadig nye materialer, metoder, mønstre og ideer. Ved å kjøpe et teppe støtter man Care & Fair, som er en bransjeforening innen den europeiske teppebransjen. De hjelper med å bekjempe ulovlig barnearbeid og heve levekårene til veverne og deres familier i India, Nepal og Pakistan.

Les mer om dem og deres arbeid her

Former, farger og strukturer

Kim Naver er en av deres anerkjente skandinaviske designere, og har designet tepper for Linie Design siden 1981. Kim har blant annet designet Fade – et nydelig teppe i 100% skinn (se bildet på toppen av artikkelen). Linie Design har tepper for alle – nydelige unike mønstre, farger, strukturer og ikke minst veveteknikker. Skulle du ønske å bla i deres kataloger for oversikt over alle deres tepper, klikk her.

I butikken har vi teppeprøver til alle deres unike tepper, og alt kan bestilles til 15% hos oss. I nettbutikken finnes et utvalg av Linie Design sine mest populære tepper.

Miljøbilde av Linie Design teppe Nyoko White og Molteno Stone Miljøbilde av Linie Design teppe Padova LT Grey Miljøbilde av Linie Design teppe Puntino Yellow

Se vårt utvalg av tepper i nettbutikken her