Norge sitt flagg

Se etter det norske flagget!

Norsk Design

Norske designere, gründere og deres design er mer aktuelt enn noen gang. Verket Interiør, Lilleverket og Kjøkkenverket fører 15 norske merkevarer – og det er vi stolte av!

I uke 11 og 12 kommer Verket Interiør og Lilleverket til å ha en rekke 24-timers kampanjer og giveaway fra sine norske leverandører. I butikk og nettbutikk vil vi markere merkevarene med norske flagg, Ønsker du fullstendig oversikt over alle tilbud? De blir lagt ut fortløpende i vårt nyhetsbrev, meld deg på her

 

Verket Interiør & Kjøkkenverket fører disse norske merkevarene:

Eikund

En nyoppstartet møbelprodusent som tar opp igjen produksjonen av klassikere fra 1950 og 60-tallet. Kjent for Krysset designet av Fredrik A. Kayser i 1955 og Fluffy i 1954. Alt produseres i Norge.

Eikund besøker Verket Interiør lørdag 20. mars fra kl. 12-16.
24-timers tilbud lørdag den 20. mars: 25.000,- for Krysset-stolen (med unntak av valnøtt)

KJØP KRYSSET HER

Fjordfiesta

Fjordfiesta ble etablert i 2004 av Pål Lunder. De skaper tidløs og bærekraftig skandinavisk design, og alt er håndlaget i Norge.

24-timers tilbud tirsdag den 23. mars: Vil bli annonsert søndag 21. mars. Hold deg oppdatert via vårt nyhetsbrev her.

 

Heymat

Heymat ble etablert av ekteparet Sonja Djønne og Thoralf Lian i 2016, og samme år ble første kolleksjon lansert. Deres ambisjon er å gi hver kunde et kvalitetsprodukt som i tillegg er bærekraftig. Mattene er derfor laget av resirkulerte materialer, som plast.

Giveaway: Vil bli lagt ut på instagram mandag 22. mars

 

LK Hjelle

LK Hjelle ble etablert på 1940-tallet, og har siden da produsert alle deres møbler i Norge. De viderefører og skaper nydelige og tidløse skandinaviske ikoner. De er kjent for Siesta, en ikonisk stol designet av Ingmar Relling i 1965.

LK Hjelle besøker Verket Interiør torsdag 25. mars fra kl. 14-20.
24-timers tilbud torsdag den 25. mars: Vil bli annonsert mandag 22. mars. Hold deg oppdatert via vårt nyhetsbrev her.

 

Nedre Foss

Nedre Foss ble etablert av Torbjørn Anderssen og Espen Voll i 2009. De skaper bærekraftige ikoner med røtter fra skandinavisk design. Mest kjent er de for Ildhane, et objekt som er designet for å vare i århundrer.

 

Miljøbilde av Snowball lampe fra NorthernNorthern

Daglig leder Ove Rogne startet den magiske reisen i 2005, da Northern først het Northern Lighting. Den gang var målet å skape unike objekter som var vakre, funksjonelle og bærekraftig. Som vi kjenner de i dag – Northern – selger de mer enn belysning, men målet er likevel det samme.

24-timers tilbud onsdag den 24. mars: Vil bli annonsert mandag 22. mars. Hold deg oppdatert via vårt nyhetsbrev her.  Giveaway: Vil bli lagt ut på Verket Interiør sin instagram onsdag 24. mars. 

 

Sundays Design

Sundays Design har røtter tilbake til båtpute-produksjon for 40 år siden, og har mer enn 25 års erfaring med hagemøbelbransjen. Deres nydelige hagemøbler og puter produseres i Norge, og kan stå ute i all slags vær.

Giveaway: Sundays Spisebenk verdi 4.995,- blir lagt ut på instagram mandag 15. mars. 

 

Studio Føy

Studio Føy ble etablert av Guro Sørbø Midtun og Siri Line mens de fullførte sine studier. I 2017 vant de pris «Årets nykommer» av Bo Bedre. Deres produkt Sausenebb er å finne på Kjøkkenverket og nettbutikk verketinterior.no.

 

Tonning og Stryn

Tonning og Stryn startet i 1939, og har siden da produsert nydelig tremøbler i Norge. De samarbeider med en rekke anerkjente designere.

24-timers tilbud mandag den 22. mars: Vil bli annonsert mandag 22. mars. Hold deg oppdatert via vårt nyhetsbrev her.

 

Volver Studios

Volver Studios ble etablert av Ksenia Stanishevski. De har vunnet en rekke priser for deres unike håndlagde tepper for det private og offentlige marked. Teppene produseres i India.

24-timers tilbud torsdag den 18. mars: 20% på Ruter-tepper.

Ruter Gulvteppe Mint Chocolate | Ruter Gulvteppe Royal Marine | Ruter Gulvteppe Army Green | Ruter Gulvteppe Almond Coral

 

 

Ygg & Lyng

Ygg & Lyng produserer nydelige møbler inspirert av norsk natur, historie og tradisjoner. I år kommer de med en rekke nye farger til Bris-kolleksjonen.

24-timers tilbud lørdag den 27. mars: Vil bli annonsert mandag 22. mars. Hold deg oppdatert via vårt nyhetsbrev her.

 

Lilleverket fører:

Baby Livia

Baby Livia er en familiebedrift med en mor som elsker design, og en far som elsker produkter som gjør livet til småbarnsforeldre enklere. Det hele startet med å gjøre middagsstundene enklere (og mindre grisete) for deres baby Livia. 

Giveaway: Vil bli lagt ut på Lilleverket sin instagram og Lilleverket-butikken mandag 22. mars

 

Blafre

Blafre er et familiefirma, og ble etablert av eier Ingrid høsten 2005 mens hun var i svangerskapspermisjon. Firmaet er kjent for deres fargerike farger og morsomme figurer.

Giveaway: Ullteppe til verdi 2.499,- blir lagt ut på Lilleverket sin instagram mandag 15. mars. 

 

Kattnakken

Kattnakken er en regntøysprodusent fra Vestlandet, som lager regntøy av høy kvalitet. Produseres i Norge.

 

Stø

Stø er en norsk familiebedrift drevet av søskenparet Elin og Lars. Det hele startet med at Elin ønsket en felles familieaktivitet, og derav kom ideen til deres første produkt – fuglekassebyggesett. De utvikler produkter som bidrar til mestringsfølelse via lek og læring.

Giveaway: Leker til verdi over 1.000,- blir lagt ut på Lilleverket sin instagram og Lilleverket-butikken mandag 15. mars.